Château des Marais

6
Vacanceselect.com logo

Tussen Tours en Orléans in Centre-Val de Loire, struikel je bijna over de kastelen. Heel toepasselijk om in deze Loirevallei naar een kastelencamping te gaan: Camping Château des Marais. Deze jonge gezinnen camping ligt bij een bescheiden kasteelachtig landhuis. Op slechts 500 meter vind je de ingang van Château de Chambord, het kasteel waar je mond van openvalt en waarschijnlijk het beroemdste kasteel in de Loire. Heb je actieve kinderen? Geen probleem op Camping Château des Marais! In het waterpark, het springkasteel, de speeltuintjes en op het sportveldje kunnen ze zich compleet uitleven!

Wat kan je verwachten op Camping Château des Marais?Een waterpark waar iedereen blij van wordt. Wat wordt jouw favoriet? De lazy river, het kinderbad, het lagunebad, het zwembad voor baantjes, het familiebad of de glijbanen, kies maar uit! Uitgezwommen? Na een smakelijke lunch is het tijd voor een potje tennis of voetbal. Of klimmen, klauteren en schommelen. Wist je dat Château des Marais skelters verhuurt en fietsen mét kinderzitjes en helmen? Een fietstocht langs de Loire of over het landgoed van de 'buren', is een echte aanrader!

Château de Chambord en BloisOm Château de Chambord kan je bijna niet heen. Om je een indruk te geven: de muur om het kasteelterrein is 32 kilometer lang! Je kunt een jaar lang elke dag een andere toren kiezen want dat zijn er 365…Het oorspronkelijke jachtkasteel heeft een lange geschiedenis van erfgenamen en eigenaren. In de Tweede Wereldoorlog zijn belangrijke kunstwerken waaronder de Mona Lisa en de Venus van Milo in Château Chambord veilig gesteld. Nu is de Franse staat de eigenaar en heeft Chambord een plaatsje op de UNESCO lijst. Zin om een stad te bekijken? Camping Château des Marais ligt niet ver van Blois. Slenter op je gemak door de mooie oude straatjes rond het Château Royal de Blois en rond de Cathédrale Saint Louis. Benieuwd naar de geheimen van boeienkoning Houdini? Neem dan een kijkje in het Maison de la Magie in Blois. Dat wordt een historisch vakantie hier in de Loirevallei!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging château des marais

De ligging van "château des marais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.