Les Almadies

6
Vacanceselect.com logo

Ideaal gelegen in de gezellige plaats La Tranche-sur-Mer en op slechts 2 km van de prachtige kust van de Vendée ligt Camping Les Almadies. Een middelgrote camping in Frankrijk die alles biedt wat je maar wenst voor een heerlijke kampeervakantie voor het hele gezin. In het hoogseizoen brengt de pendelbus van de camping je in no-time naar deze fijne plek met goudgeel zand en een verkoelende zee. Met tal van fijne zandstranden voor de deur geniet je van de ongerepte Atlantische kust.

Deze camping beschikt over indrukwekkende waterfaciliteiten, zo is er een verwarmd binnenzwembad met maar liefst vier glijbanen. In de jacuzzi kun je heerlijk ontspannen. Ook aan de kleintjes is gedacht met zowel binnen als buiten een peuterbad.

Je kinderen zullen zich helemaal uitleven in het zwembad maar ook in de speeltuin. Ze vermaken zich op de schommels en de glijbanen. De wat oudere kinderen maken nieuwe vrienden op de sportvelden tijdens een potje voetbal of tafeltennis. De miniclub wordt geleid door vriendelijke personeel waar kinderen van 4 tot 12 jaar terecht kunnen. Hier genieten ze van vele spelletjes, activiteiten en wedstrijden voordat ze met een stralende glimlach terugkeren naar hun familie.

De camping kenmerkt zich door een reeks uitstekende faciliteiten, waaronder een ontbijtservice. Dit zal zorgen voor een uiterst relaxte start van je vakantiedag. Bij het restaurant heb je ruime keuze uit heerlijke gerechten voor je lunch of diner, maar ook afhalen is mogelijk. Bij de snackbar, die de hele dag geopend is, haal je de lekkerste snacks. Liever zelf koken? Shop verse ingrediënten in de supermarkt op de camping. Of nog beter, huur een barbecue en laat wat worstjes of groentespiesjes sissen! 's Avonds komt de camping tot leven met leuke thema-avonden en livemuziek.

Qua accommodaties heb je ruim de keuze uit verschillende type stacaravans die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Elke stacaravan is voorzien van een houten terras waar je heerlijk van de zon zult genieten. Uiteraard zijn de stacaravans van alle gemakken voorzien en zijn de ruimtes comfortabel te noemen. Kies voor een meer rustieke vakantie voor een verblijf in een bungalowtent. Of boek een kampeerplaats en breng zelf je kampeeruitrusting mee.

Omgeving Camping Les Almadies

La Tranche-sur-Mer is een van de meest populaire badplaatsen in de Vendée. Dit vanwege de lange uitgestrekte prachtige stranden. Houd jij van watersporten? In deze regio zit je goed want je kan helemaal losgaan met kajakken op zee, suppen, kitesurfen of zeilen.

Wat je uiteraard niet mag overslaan is een bezoek aan Île de Ré, bekend om de zoutwinning, oesterkwekerijen en het Fort de la Prée uit de 17de eeuw. Hetzelfde geldt voor het historisch themapark Le Puy du Fou, bekend om zijn spectaculaire shows. Wat ons betreft echt een aanrader!

De havenstad La Rochelle ligt op een uur rijden en is fascinerend voor een dagje uit. Het historische verleden is duidelijk zichtbaar in de forten waarvan je er enkele kunt bezoeken. Nog niet genoeg ontdekt? Ga dan naar Nantes waar kunst, creativiteit en natuur centraal staan. Er zijn meer dan 100 kunstzinnige parken en tuinen en deze stad.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les almadies

De ligging van "les almadies" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.