Coeur de Vendée

6
Vacanceselect.com logo

Totaal ontspannen tijdens je vakantie? Camping Coeur de Vendée is een groene oase waar je zeker tot rust komt terwijl de kinderen geen kans krijgen om zich te vervelen. Goeie combinatie toch? Waterpret in het zwembad, vissen in de grote visvijver op de camping of watersporten op het meer van la Bultière. Wat ga jij doen? Staat het prijswinnende attractiepark Puy du Fou al op je to-do-lijstje? Vanaf Camping Coeur de Vendée is het nog geen half uur rijden!


Wat kan je verwachten op Camping Coeur de Vendée?Zoals je in het onderstaande lijstje ziet, vind je op deze camping alle faciliteiten die zorgen voor een ontspannen vakantie.
• Openlucht zwembad met glijbaan en kindergedeelte
• Tennis en basketbal
• Vissen, midgetgolf en jeu de boules
• Animatie, speeltuin en springkussen
• Restaurant en snackbar met afhaalmaaltijden
• Minimarkt met verse broodjes
• Watersporten op 12 (auto) minuten afstand

VendéeDe naam, Coeur de Vendée, zegt het al: je verblijft hier midden in de Vendée. Mooi uitgangspunt om de Vendée te verkennen. Trek je eropuit op de fiets? Huur je een kano om het meer van la Bultière over te peddelen? Of ga je een dag 'statten' in La Roch-sur-Yon? Wil je een topdag beleven samen met je kinderen? Dan is Puy du Fou een 'must'. In dit park kom je ogen te kort tijdens de spectaculaire shows die allemaal een ander (historisch) thema hebben. Niet alleen acteurs maar ook dieren spelen grote rollen. Veel paarden in de ridder- en Romeinenshow maar ook heel grote roofvogels in de vogelshow. En als je door het middeleeuwse of Vikingdorp loopt, voelt het alsof je in die tijd rondstapt. Hoogtepuntje in je vakantie op Camping Coeur de Vendée!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging coeur de vendée

De ligging van "coeur de vendée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.