Domaine de Léveno

6
Vacanceselect.com logo

Camping Domaine de Léveno ligt net buiten het gezellige ommuurde stadje Guérande waar de zoutwinning een belangrijke inkomstenbron vormt, volgens kenners is dit 'fleur de sel de Guérande' het allerbeste zout dat er bestaat. Bovendien bevindt de camping zich slechts 5 kilometer van het bekendste strand in het zuiden van Bretagne: la Baule. Advies: laat de foto's van het zwembad van Domaine de Léveno nog maar niet aan je kinderen zien want dan is het een uitgemaakte zaak waar zíj naartoe willen deze zomer. Het waterpark is écht een kinderparadijs met de kronkelende glijbanen, een grappige waterspeeltuin en een golfslagbad. Dat belooft wat deze vakantie!

Water, water, waterKinderen opgelet! In het waterpark is vervelen onmogelijk. De eerste dag weet je bijna niet wat je moet kiezen. Eerst alle glijbanen uitproberen? Wist je dat één glijbaan zelfs onder een 'stadsmuur' doorloopt? Denk je dat het je lukt om te blijven staan in de golven van het golfslagbad? Heb je de waterspeeltuin trouwens al gezien? Kijk maar eens of je de stralen kunt pakken! Natuurlijk kun je je ook relaxt mee laten drijven met de stroom van de rivier…Wat ga je vandaag nog meer doen? Lekker springen op een van de springkussens, knutselen, dieren aaien op de kinderboerderij, een potje voetballen of por je je ouders op om naar het strand te gaan? Je ouders vermaken zichzelf trouwens wel want behalve zwemmen en luieren op de kant kunnen zij tennissen of met andere ouders kletsen bij de bar. En 's avonds gaan jullie natuurlijk met z'n allen eten in het restaurant en naar een avondvoorstelling kijken. In de vakantie mag je vast later naar bed.

Zuid Bretagne, Pays de la Loire of Vendée?Officieel ligt Domaine de Léveno in de Vendée, een deel van de Pays de la Loire, het strand van La Baule ligt weer in Zuid Bretagne, dus pik het beste van de 3 mee! Om te beginnen móét je natuurlijk Guérande verkennen. Het ommuurde deel van dit plaatsje is populair bij toeristen en niet voor niks! Op het plein is elke dag een overdekte markt en op zaterdag een grote markt om een keer lekker rond te struinen. Tip: neem als souvenir fleur de sel de Guérande mee. Het wordt in allerlei prachtige verpakkingen verkocht, maar ook de snoepjes en karamel (met zout) zijn heerlijk én leuk als cadeautje. Als je zin hebt in een dagtocht naar een mooie stad, rijd dan naar Nantes de geboortestad van Jules Verne. De sfeer van zijn boeken vind je terug in 'Les Machines de l'île', onvergetelijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de léveno

De ligging van "domaine de léveno" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.