La Grande Tortue

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Grande Tortue is een gezellige familiecamping die grenst aan een bos van 800 hectare en ligt dichtbij de rivier de Loire. Het decor is een prachtige en natuurlijke omgeving middenin een gebied met veel historie en cultuur. Camping La Grande Tortue biedt vele recreatieve en sportieve activiteiten voor een onvergetelijk verblijf. Zo kunt u hier genieten van bijvoorbeeld boogschieten, mini-golf en natuurlijk van de (verwarmde) zwembaden met glijbanen. In juli en augustus worden er door het animatieteam tal van leuke activiteiten georganiseerd: kooklessen voor de kinderen, westernavonden en -spelen, modeshows en salsa-avonden zijn slechts een greep uit het uitgebreide en originele animatieprogramma van deze camping. Waar wacht u nog op, boek nu uw vakantie naar Camping La Grande Tortue bij Vacanceselect!

De voorzieningen van Camping La Grande Tortue Dankzij de vele faciliteiten op de camping is het hier puur genieten! Zo treft u o.a.:
· Mooi zwembad met jacuzzi
· Restaurant met afhaalmaaltijden
· Fietsverhuur

Voor de kinderen zijn er ook talrijke faciliteiten. Ze treffen hier o.a.:
· 2 (verwarmde) kinderbaden
· Miniclub en animatie
· Diverse springkussens en trampolines

Voordat de dag begint, neem gerust een heerlijke cappuccino aan de bar! Vergeet ook niet de heerlijke croissants te kopen bij de bakker!

Uw verblijf op Camping La Grande Tortue U kunt bij Camping La Grande Tortue 2 type stacaravans boeken. Beide stacaravans zijn ruim, keurig en netjes ingericht.

De omgevingCamping La Grande Tortue ligt aan de rand van een prachtige bos, op ca. 500 meter van het stadje Candé-sur-Beuvron. Op 13 km afstand ligt de plaats Blois, één van de drukst bezochte steden van het Loiredal. Blois straalt een zeer gezellige sfeer uit en u kunt er veilig rondlopen dankzij de autovrije straatjes. Bovendien kent Blois vele historische monumenten, zoals het kasteel en de kloosterkerk St. Nicolas. Vanuit de camping zijn er diverse gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Aan de rivier Le Loire kunt u diverse bootexcursies maken. Geniet van de prachtige omgeving vanaf het water!

Op Camping La Grande Tortue beleeft u echt vakantie in Le Loire! Volop sportfaciliteiten, entertainment en een prachtige ligging; op Camping La Grande Tortue geniet u van een heerlijke vakantie in Frankrijk.

Duurzame campingDeze camping heeft een eigen duurzaamheidsbeleid of is aangesloten bij een landelijk of Europees eco-label, om zo bewust mogelijk om te gaan met het milieu, de cultuur en hun personeel, leveranciers en gasten.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la grande tortue

De ligging van "la grande tortue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.