Les Alouettes

6
Vacanceselect.com logo

Ideaal gelegen tussen Saint-Gilles-Croix-de-Vieen Sables d'Olonnes, ligt Camping les Alouettes. Het perfecte startpunt voor een vakantie in de Vendée. De Vendée is een regio met een zeer rijke historie en kent vele culinaire hoogstandjes. Het uitgestrekte strand van Bretignolles-sur-Mer ligt op slechts 5 kilometer van de camping, hier kun je je urenlang vermaken in de golven en in het zand. De camping zelf beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad, twee glijbanen en een kinderbad, dus ook aan de allerkleinste vakantiegangers is dus gedacht. Voor een op en top rustmoment maak je gebruik van de Spa, Solarium en Sauna. Tegen het einde van de middag, in Frankrijk ook wel apéritiftijd genoemd staan bar en restaurant tot je beschikking. Heerlijk wegdromen onder het genot van een hapje en een drankje… dit is pas echt vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les alouettes

De ligging van "les alouettes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.