du Midi

6
Vacanceselect.com logo

Genieten van de prachtige, rustige omgeving op het eiland Noirmoutier in de Vendée? Camping Domaine Le Midi ligt in de duinen, direct aan het strand van de Atlantische Oceaan! Camping Domaine Le Midi biedt een heel scala aan verschillende accommodaties. Deze camping is een waar vakantieparadijs en biedt rust en ruimte tijdens jouw vakantie! 

Zwembadplezier Op camping Domaine Le Midi is een mooi overdekt zwembad, een buitenbad en kinderbad. De overkapping kan natuurlijk opengeschoven worden om volop van het zonnetje te genieten. De kinderen leven zich uit in het speeltuintje of op het strand. Vissen, pootjebaden, spelen of zandkastelen bouwen… Genoeg om een heel vrolijke dag te hebben!

Naar het restaurant? Natuurlijk is het gezellig koken in de keuken van jouw stacaravan… Maar ook het eenvoudige restaurant op de camping heeft heerlijke gerechten. Als tussenoplossing is een afhaalmaaltijd een prima alternatief. Een aanrader is om eens in een van de visrestaurants te gaan eten, genoeg keuze op Noirmoutier!

Activiteiten op de camping en het eiland Noirmoutier ligt voor de kust van het bekende Vendée. Op Domaine Le Midi zijn talloze activiteiten, zodat de kinderen, maar ook de ouders zich niet zullen vervelen. Aquagym, tennisbaan, multi-sportterrein, midgetgolf, tafeltennis… Vlakbij de camping kan je kitesurfen, kajakken, strandzeilen! Na al die activiteiten is het mogelijk om een heerlijke massage te bespreken op de camping!

Een gebied vol verrassingenDe camping is gelegen in een groot natuurgebied dat wordt beheerd door het Office National des Forêts, het franse équivalent van Staatsbosbeheer. Het eiland Noirmoutier staat bekend om de grote verscheidenheid aan landschappen, zo zijn er de uitgestrekte bossen, de zoutpannen, de oesterbanken en natuurlijk diverse gezellige havenstadjes zoals Noirmoutier-en-Île. Camping Domaine Le Midi ligt halverwege het eiland Noirmoutier dat met een brug verbonden is met het vasteland. Daarnaast kan je het eiland ook bereiken via de Passage du Gois, een weg over de bodem van de Atlantische Oceaan die alleen begaanbaar is met eb. De tijden staan goed aangegeven voordat je de weg opgaat. In de authentieke dorpjes op het eiland vallen de lage witte huisjes met grijze luiken erg op. De traditie van grijze luiken dateert van de tijd dat de eilandbewoners zout ruilden voor de grijze verf van de marineschepen die hier halt hielden. Tal van mogelijkheden om een ontdekkingsreis in de omgeving te maken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging du midi

De ligging van "du midi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.