Clos Cottet

6
Vacanceselect.com logo

Ga je op vakantie naar Camping Le Clos Cottet, dan kies je voor een rustige, ruim opgezette camping met schaduw onder de bomen en goede faciliteiten. Op Camping Le Clos Cottet vind je stacaravans voor ieder budget. Lekker ravotten in het zwembad, grote zandkastelen bouwen op het strand of juist relaxen in de wellness. Camping Le Clos Cottet staat garant voor veel vakantieplezier. 's Avonds is het gezellige La Tranche sur Mer een aanrader, met veel gezellige restaurants en barretjes. En houd je van fietsen en wandelen? Dan zit je in dit mooie deel van de Vendée bij Le Clos Cottet ook helemaal goed!


WaterpretZin in waterpret? Dan hoef je Camping Le Clos Cottet niet te verlaten. Weer (meestal wél) of geen weer, zwemmen kan! Want je vindt op deze camping een verwarmd binnenbad, een buitenbad een waterglijbaan en een wellness. Gooi je graag een hengeltje uit? Dat treft met de visvijver! En een paar kilometer verderop wachten de heerlijk brede zandstranden van de Atlantische kust op je. Probeer of verbeter hier je paddle- of surftechniek!

Eropuit vanaf Le Clos CottetHet strand van de levendige badplaats La Tranche sur Mer ligt 5 autominuten van Camping Le Clos Cottet. Eindeloos genieten van zon, zee en strand! Wil je iets bijzonders doen en meer van de Vendée zien? Trek dan een dag uit om een boottocht door Le Marais Poitevin, het groene Venetië, te maken. Dit drooggelegde moerasland wordt doorsneden door kanalen die zijn omzoomd door bomen. Je passeert weilanden met koeien, karakteristieke huizen en dorpjes, heel mooi! Of rijd naar het vestingstadje La Rochelle. Haal een stadswandeling bij het office du tourisme om de stad goed te leren kennen. Het havenkwartier is toeristisch (en gezellig) maar wil je iets anders, verken dan de oude binnenstad rond Les Halles waar de inwoners van Rochelle op de gemoedelijke terrasjes aan hun drankje nippen. En jij natuurlijk ook! Ken je Puy du Fou al? Ruim een uur rijden maar hét vakantiehoogtepunt voor kinderen. Acteurs kruipen in de huid van Vikingen, gladiatoren, ridders, Romeinen, Galliërs en ook dieren spelen hoofdrollen. En tussen de shows door, dwaal je door levensechte dorpjes uit het verleden. Veel plezier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging clos cottet

De ligging van "clos cottet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.