Parc Des Roches

6
Vacanceselect.com logo

Camping Parc des Roches is de ideale uitvalsbasis om Parijs en Disneyland te bezoeken. Parc des Roches ligt ten zuidwesten van Parijs in een bosrijke omgeving bij het plaatsje Saint Chéron, ook perfect voor een tussenstop van een paar nachten op weg naar het zuiden. Op Camping Parc des Roches vind je alles wat je verwacht van een fijne gezinscamping. Van restaurant tot fietsverhuur en klimparcours. Paris Sud is dé camping voor een afwisselende vakantie voor je hele gezin.


Faciliteiten op Camping Parc des Roches
Na een bruisende dag in Disneyland of de lichtstad, voelt Parc des Roches als een groene oase. En zoals je in de onderstaande lijst ziet, een groene oase met alle voorzieningen voor fijne vakantiedagen.
• Restaurant, snackbar en bar
• Klimparcours en speeltuin
• Tennis, sportveld en jeu de boules
• Fietsverhuur

Parijs!Bewonder het uitzicht over de stad bovenop het dak van Galeries de Lafayette. Word opnieuw verliefd in de 'stad van de liefde' onder de Eiffeltoren. Shop tot je voeten pijn doen in de hippe wijk de Marais. Eén keer (of vaker) in je leven bewonderen: de Mona Lisa in het Louvre. Schilders en tekenaars aan het werk zien op Place du Tertre in Montmartre. En nu je toch geklommen hebt, wat is de Sacré-Coeur onbeschrijfelijk mooi…Tijd voor een lunch op het terras van een echt Parijs café, zoek een van die geheime plekken waar alleen de Parijzenaren komen. Daarna een wandelingetje langs de Seine of als je geen zin meer hebt om te lopen, fiets je met een fiets van het gratis fietsenplan naar je volgende bestemming. Misschien naar de patissier Ladurée of Pierre Hermé voor de beste mararons van Parijs, lekker souvenir voor thuis…Oh la la, Camping Parc des Roches, dat wordt een vakantie om naar uit te kijken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging parc des roches

De ligging van "parc des roches" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.