La Croix du Vieux Pont

6
Vacanceselect.com logo

Hier worden rust en ruimte gecombineerd met Parijs! Wil jij Parijs bezoeken met het hele gezin en zoek je een locatie met een veelvoud aan voorzieningen? Zoek niet verder want Camping La Croix du Vieux Pont is jouw ideale bestemming. Jong en oud vermaken zich hier uitstekend, in het uitgebreide zwembad of tijdens één van de vele activiteiten die men voor de gasten organiseert. Ideaal gelegen op de rand van de regio Parijs en de Champagne regio vind je deze oase van rust en ruimte. Ruim 40 hectare vol speelplezier dat is Camping La Croix du Vieux Pont. Bowlen, Lasergamen, tennis en golfen zijn maar een paar van de mogelijkheden. Buiten het park wachten Parijs en Disneyland Parijs op je bezoek. Wekelijks worden er vanaf de camping bezoeken georganiseerd! 


Waterplezier:
Als waterliefhebber kom je hier prima aan je trekken, er is een grotendeels overkapbaar zwembad met o.a. een looprivier en jacuzzi, een zwemmeer met zandstrand en een peuterbad met diverse speeltoestellen.

Koken of uit eten?
Op de camping vind je maar liefst 2 restaurants en diverse afhaalmogelijkheden. Natuurlijk kun je ook zelf je culinaire vaardigheden ten tonele brengen. Je accommodatie is voorzien van een prima uitgeruste keuken. De benodigde ingrediënten koop je bij de lokale producenten.

Parijs
Natuurlijk mag je tijdens je verblijf op deze camping een bezoek aan Parijs niet overslaan. De camping organiseert wekelijks busvervoer naar de stad van de liefde. Bezoek de belangrijkste trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de Sacre Coeur en de Arc de Triomphe. De makkelijkste wijze om je te verplaatsen is met het openbaar vervoer of doe je gezond en pak je de fiets?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la croix du vieux pont

De ligging van "la croix du vieux pont" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.