La Boissière

6
Vacanceselect.com logo

Camping la Broissière is een fijne écht Franse camping direct aan de prachtige rivier de Lot. De weelderige groene begroeiing geeft deze terrassencamping de nodige schaduw. En…water genoeg! Zwemplezier in het zwembad en kanoën, suppen en vissen doe je op en in de rivier. Vanaf de camping loop je zo naar het dorp voor wat boodschappen en hier vind je ook wat eettentjes. Voor een fotogeniek kunstzinnig middeleeuws dorp mét heus kasteel hoef je niet ver. Sainte-Eulalie-d'Olt ligt 10 (auto)minuten verderop!


Wat doe je vandaag?Stel je voor hoe je vakantiedag verloopt…Je hebt vers knapperig stokbrood besteld, dus de dag begint met een heerlijk ontbijt. Daarna loop je naar de rivier en huur je een kano voor een ontdekkingstocht over de Lot. En die is móói! Na die sportieve ochtend begint je maag te rammelen en is de snackbar of het restaurant de goede plek om neer te strijken. 's Middags gaat iedereen z'n gang. De helft van het gezin gaat vissen terwijl de andere helft afkoelt in het zwembad of bubbelt in de jacuzzi. En wat doe je de volgende dag? Fietsen huren misschien? Of is het tijd om de Midi-Pyrénées te verkennen?

Midi-PyrénéesPak een keer de auto om de aantrekkelijke plaatsen in de omgeving van La Boissière te bekijken. Bijvoorbeeld het charmante Espalion of Rodez met de historische binnenstad, de gotische kathedraal en in juli de gezellige middeleeuwse markt met straatartiesten. Een van de mooiste dorpen van Frankrijk is Estaing. Het ligt aan de bedevaartroute naar Santiago de Compostela, heeft een indrukwekkend kasteel, een gotische brug en het historisch karakter van het dorp is goed bewaard gebleven. Precies goed voor een ochtendbezoek met als afsluiting een lunch met lekkere streekgerechten én wijn uit de Lot natuurlijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la boissière

De ligging van "la boissière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.