A l'Ombre des Tilleuls

6
Vacanceselect.com logo

Dompel jezelf onder in de prachtige natuur rondom Camping A l'Ombre des Tilleuls. Dit intieme resort nodigt je uit om vakantie te komen vieren in een prachtige uithoek van de Hautes-Pyrenees. De weelderige groene omgeving en de beboste heuvels maken het dé ideale plek voor een kampeervakantie met het gezin in de Midi-Pyrénées.

Dat de camping niet aan de kust ligt, betekent niet dat het onmogelijk is om op het strand te relaxen. Naast het zwembad ligt een fijn aangelegd strand, waardoor kinderen hun eigen zandkasteel kunnen bouwen.

Hoewel de omgeving ideaal is om te ontspannen, zijn er nog steeds genoeg activiteiten waar campingbezoekers van kunnen genieten. Baan je een weg naar de sportvelden voor een potje voetbal, tennis, volleybal, jeu de boules of tafeltennis. De kinderen spelen in de speeltuin, waar zij kunnen schommelen op de schommel, glijden op de glijbaan of springen op de springkussens.

De kinderen zullen tevens hun ogen uitkijken in de kinderboerderij. Hier kunnen zij pony's en schapen aaien. Wanneer de avond valt, wordt deze gevuld met verschillende entertainmentprogramma's. Hier zal iedere familie worden vermaakt met verschillende spellen, zoals karaoke, bingo, themaparty's, liveshows en livemuziek.

De snackbar naast het zwembad is dé oplossing voor de snelle trek. Hier kan je terecht voor verschillende snacks en drankjes, zoals pannenkoeken, wafels en sandwiches. Het restaurant op de camping serveert verschillende traditionele gerechten. Het is tevens mogelijk om binnen of op het terras van de gerechten te genieten. In de supermarkt kan je terecht voor heerlijke lokale producten en verse broodjes van de bakkerij.

Omarm het buitenleven vanuit je comfortabele en goed uitgeruste stacaravan. Wanneer je vanuit je accommodatie naar buiten stapt, voel je de serene sfeer van de natuur. De percelen zijn allen met begroeiing, waardoor je het echte natuurgevoel volledig ervaart.

In de omgeving van Camping A l'Ombre des Tilleuls

De locatie van de camping is ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten. In de directe omgeving kunnen gasten genieten van wandel- en fietstochten. Ga de bergen in richting Pic du Midi de Bigorre, waar je wordt beloond met absoluut adembenemende uitzichten.

De betoverende stad Lourdes biedt een scala aan bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes, de Rozenkransbasiliek en de Grot van Massabielle. Ook vind je tal van goede restaurants en leuke winkeltjes.

Wandel over het pad naar het prachtige Pont d'Espagne voor verschillende mooi fotomomenten. Hier zal je je verwonderen over het heftige water dat door de vallei stroomt.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging a l'ombre des tilleuls

De ligging van "a l'ombre des tilleuls" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.