Val de Cantobre

6
Vacanceselect.com logo

In het zuiden van Frankrijk, op een groot middeleeuws landgoed tussen de prachtige bergen van de Cevennen, ligt 4 sterren camping Val de Cantobre. En deze 4 sterren zijn hier prima op hun plaats. Alleen al het zwemparadijs is geweldig met haar glijbanen, kinderbad en wildwaterbaan waar je in je opblaasband vanaf vaart. En omdat deze camping op maar liefst 800 meter hoogte ligt kijk je uit over groene bergen en op het idyllische plaatsje Val de Cantobre. Zo'n uitzicht vind je echt niet overal!

Uitstekende faciliteiten op Camping Val de CantobreJong en oud beleeft op deze fijne camping in de Midi-Pyreneeën een heerlijke vakantie. Speciaal voor de kinderen is er onder andere:
• Gaaf zwemparadijs met wildwaterbaan en glijbanen
• Speeltuin en minigolf
• Tafeltennis en multisportterrein
• Animatie in het hoogseizoen

En voor de volwassenen zijn er ook tal van faciliteiten:
• Fietsverhuur
• Tennis
• Wifi
• Bar en restaurant

Op pad in de Midi-PyreneeënAls je sportief bent aangelegd en je wel van een uitdaging houdt dan zit je in de Midi-Pyreneeën gebeiteld! In de omgeving zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Paardrijden, klimmen, kanoën, tokkelen, paragliden…you name it, they have it! Vanuit La Malène zak je in een kano van de rivier de Tarn af terwijl je volop geniet van de natuur om je heen. Meer af en toe aan en neem lekker de tijd. Op een half uurtje rijden van de camping ligt het rotslandschap van Chaos de Montpellier-le-Vieux wat gevormd is door talloze millennia van watererosie. Op sommige plekken lijken de rotsen wel ruïnes van een oude stad en je kunt het gebied wandelend of met een treintje verkennen. En wie kent hem niet, het viaduct van Millau?! Deze imposante brug is een attractie op zich om over het uitzicht nog niet te spreken. Vereer er restaurant 'l'Aire du Viaduc' met een bezoekje en laat je verrassen met heerlijke streekgerechten van topchefs!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging val de cantobre

De ligging van "val de cantobre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.