de Maillac

6
Vacanceselect.com logo

Lekker tot rust komen in de Dordogne? Kies voor Camping de Maillac op nog geen kwartier van het fameuze Sarlat. Maillac ligt half in het bos en half in het glooiende landschap van de Dordogne. Combineer rust met actie en cultuur. Relax op je bedje aan het zwembad, kajak op de Dordogne en verken de grotten van Lascaux of slenter door een van de bekoorlijke middeleeuwse stadjes. Tijdens je vakantie op Camping de Maillac kun je alle kanten op!


Faciliteiten voor het hele gezinEigenlijk vind je op Camping de Maillac alle basisgemakken voor een geslaagde gezinsvakantie. Een fijn zwembad voor een frisse duik en voor de kleintjes een kinderbad, animatie en een speeltuintje. Voor de nodige beweging een sportveld en tennisbaan en met de e-bike die je op de camping huurt, fiets je moeiteloos naar alle prachtige plekjes in de wijde omgeving. Geen zorgen over het eten, neem gewoon een afhaalgerecht mee uit het restaurant op Camping de Maillac.

Périgord NoirDe Dordogne zie je natuurlijk het allerbeste vanaf de rivier zelf…ga mee met een van de kanotochten die Camping de Maillac organiseert, onvergetelijk! Je boft dat je zo dicht bij Sarlat verblijft. Sarlat is een stadje om verliefd op te worden. Ga vroeg, voor de grootste drukte op pad, dan ervaar je de middeleeuwse sfeer het best. Struin door de stad, bekijk de antiekwinkeltjes, de kunstnijverheid en bezoek de boerenmarkt met regionale producten. In juli en augustus is Sarlat in de ban van het gerenommeerde theaterfestival, kortom een bruisend stadje. Bijzondere foto's maken? Dan is Saint-André-d'Allas een goede tip. Hier staan ronde 'cabanes' van gestapelde stenen die een mooi plaatje opleveren. Andere aanrader: de kastelen Bynac en Cazenac of Castelnaud-la-Chapelle...sprookjesachtig!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging de maillac

De ligging van "de maillac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.