Les Collines de Sainte Féréole

6
Vacanceselect.com logo

Heerlijk genieten van de rustige omgeving van dit unieke vakantiepark in de Dordogne! Het vakantiepark Sainte Féréole ligt aan een vismeertje op 10 kilometer van Brive-La-Gaillarde. Alle troglodieten - 'grot' - woningen hebben vrij uitzicht over de vallei. Zij liggen onder de grond met aan de voorkant een grote glazen schuifpui waardoor er voldoende licht in de woning komt. Binnen ben je van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasmachine. Het is heerlijk toeven op het grote terras met veel privacy. Het park met in totaal 25 woningen is op een ecologisch verantwoorde wijze opgebouwd. Naast het zwemplezier heeft het vakantiepark en de omgeving nog veel meer te bieden. Naast het terrein is een recreatiecentrum waar overdag allerlei activiteiten worden georganiseerd. Of wat dacht je van tafeltennissen, basketballen of voetballen op het terrein? Genoeg te doen om een onvergetelijke vakantie te hebben in dit stukje Frankrijk! 

Verwarmd zwembad Natuurlijk is op het vakantiepark Saint Féréole een op zonne-energie, verwarmd zwembad. Maar je kan ook heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen krijgen, wel tegen betaling. Naast het park ligt een vismeertje waar je een hengel kan uitgooien ('no kill'). In de omgeving zijn ook nog kleine riviertjes waar de kinderen met harte lust dammen kunnen bouwen. Genoeg keus tijdens jouw vakantie in dit gedeelte van de Dordogne!

Heerlijk eten Eerst op zaterdag naar de markt in Brive-La-Gaillarde, alles klaarzetten in de ruime keuken en dan de barbecue aansteken. Heerlijk samen op het terras genieten van de lekkere gerechten en de stilte van de uitgestrekte natuur. Hoor je die koekoek in de verte?

Leuke plaatsen In de omgeving van het vakantiepark Sainte Féréole zijn genoeg leuke uitstapjes te maken. Allereerst is de middeleeuwse plaats Turenne met het grootse kasteel. Misschien heb je zin om een kanotocht te maken op de rivier de Dordogne of een dagtochtje te maken naar Rocamadour of Salat. Leuk is ook een dagje naar de grotten van Padirac te gaan en daar met een bootje door de ondergrondse gangen te varen. Of hou je meer van het avonturenpark Wizziti? Hoog tussen de bomen is sensatie en spanning troef! Al met al genoeg mogelijkheden om je niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van het vakantiepark Sainte Féréole!


Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les collines de sainte féréole

De ligging van "les collines de sainte féréole" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.