les Peneyrals

6
Vacanceselect.com logo

Verscholen in een landschap van groen en niet ver van de culturele bezienswaardigheden van de Dordogne vind je een fijne 5-sterren camping, Les Péneyrals. Bijna alle faciliteiten die de camping rijk is liggen bij elkaar. En dat zijn er nogal wat! Een enorm zwemparadijs met glijbanen, diverse sportvelden, speeltuin, bar, restaurant…het houdt maar niet op. Reden genoeg om dit vakantieparadijsje te komen ontdekken!

1200 m² zwemplezier Het zwemparadijs van Camping Les Péneyrals mag zich met récht een paradijs noemen. Plonsen, springen, glijden, bubbelen, ontspannen….voor elk lid van het gezin. De allerkleinsten zullen niet weg te slaan zijn van de waterspeelplaats. Lekker rennen door de waterstralen en oneindig vaak van het glijbaantje af. De durfals glijden op alle mogelijk manieren van de grote waterglijbanen. En jij? Geniet van de relaxbanken met massagestralen en het bruisende bubbelbad of droom weg op je ligbedje onder de parasol.
De dagelijkse boodschapjes haal je gemakkelijk in de minimarkt en 's avonds verorber je een verrukkelijke pizza of ontdek je de lekkernijen die de kok van het restaurant met passie voor je bereidt. En als je jezelf dan toch aan het verwennen bent, trakteer je hele gezin 's ochtends op luxe versgebakken broodjes. Hmmmm…..was het maar eeuwig vakantie.

Ideaal startpunt om de Dordogne en de Périgord Noir te ontdekkenCamping Les Péneyrals is ideaal gelegen tussen de Vallei van de Vézère en de Dordogne, een ideaal punt om je onder te dompelen in de prachtige Périgord Noir. Deze streek heeft als bijnaam 'het land van de 1001 kastelen' dus dat verraadt al dat er genoeg cultuur te snuiven valt. Franse châteaus, authentieke dorpjes met leistenen daken en diepe grotten lijken zo uit een sprookjesboek te komen.
Tip; huur een kano of kajak en bewonder de mooie landschappen en kastelen vanaf het water! De stad Sarlat verdient op z'n mist een stadswandeling en een middagje winkelen. Met de kinderen is een bezoek aan het Aquariumpark een must. Het is het grootste zoetwateraquarium van Europa met maar liefst 600 vissoorten, een alligatorpark, schildpaddenstrand en leguanen. Je ziet het, de omgeving is al even veelzijdig als Camping Les Péneyrals zelf!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les peneyrals

De ligging van "les peneyrals" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.