Le Carbonnier

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Carbonnier Een op en top familiecamping gelegen in de Dordogne, waar comfort en plezier hand in hand gaan. Op deze camping barst het van de activiteiten en voorzieningen zoals een binnen en buitenzwembad, glijbanen, kinderboerderij en diverse sportvelden. Ga ook genieten van de rijke cultuurhistorie gecombineerd met de gastvrijheid van de Périgord Noir en boek een verblijf op Camping le Carbonnier.

De voorzieningen van Camping Le Carbonnier Om het u zo gemakkelijk en comfortable mogelijk te maken gedurende uw verblijf beschikt de camping over een uitgebreide lijst aan voorzieningen. U profiteert er van

· 2 zwembaden met glijbanen
· sportvoorzieningen
· vis en roei vijver

Ook aan de jongsten is natuurlijk gedacht, zij kunnen gebruik maken van
· het springkussen
· de speeltuin
· de kinderboerderij

Ervaar de rust en ruimte op Camping le Carbonnier in de levendige Dordogne! Een prima ligging ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die deze cultuur historisch rijke regio te bieden heeft, in combinatie met de vele voorzieningen op de camping zoals de 2 zwembaden, de glijbanen, de kinderboerderij en het uitgebreide animatieprogramma zullen u en uw gezin een onvergetelijke vakantie bezorgen. Op loopafstand van het plaatsje Saint Martial de Nabirat in de Périgord Noir, een streek in de Dordogne. In de omgeving vindt u volop natuur en cultuur, het bekende Sarlat met zijn historische middeleeuwse binnenstad, de kastelen en de Grotten van Lascaux zijn een uitstekende bestemming voor een geslaagd dagje uit. Ook mag een kano tocht over de Lot of de Dordogne niet ontbreken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le carbonnier

De ligging van "le carbonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.