Le Mas

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Mas ligt in de Dordogne, een streek met een rijke historie. Cultuurliefhebbers kunnen hier dan ook hun hart ophalen, bijvoorbeeld in het centrum van Sarlat dat stamt uit de middeleeuwen. Sportief mountainbiken, wandelen en kanoën op de Dordogne is een unieke manier om kennis te maken met al die gezellige dorpjes en stadjes langs de oever. Qua eten en drinken zit je ook goed in deze regio, zo is het gebied rond Bergerac de bakermat van veel wijnen. En na een dag vol activiteiten, zit je heerlijk relaxt aan het zwembad of op het terras met een verfrissend drankje!


WaterpretEen buitenzwembad, een kinderbad en een waterglijbaan staan garant voor veel uurtjes waterplezier. Mocht je er geen genoeg van krijgen, dan zijn er ook leuke strandjes aan de rivier de Dordogne. Maar eigenlijk moet je deze vooral verkennen vanaf het water. Op verschillende locaties worden kano's verhuurd en je zakt zonder inspanning de rivier af. Onderweg zie je allerlei gezellige stadjes en dorpjes met elk hun eigen karakter.

De omgevingDe omgeving van Camping Le Mas is zeer veelzijdig. Of je nu liefhebber bent van sportieve activiteiten, van cultuur of natuur houdt, er is voor elk wat wils. In de omgeving van de camping kun je wandelen, mountainbiken en kanoën. Voor cultuur kun je terecht in één van de gezellige authentieke stadjes zoals het nabijgelegen Les Eyzies de Tayac of het iets verder weg gelegen Sarlat. En ben je gek op wijn? Dan zit je goed. De streek rondom de camping huisvest enkele zeer goede wijnhuizen die rondleidingen en proeverijen verzorgen. Santé!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le mas

De ligging van "le mas" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.