Château du Gibanel

6
Vacanceselect.com logo

Mooier verzin je het bijna niet: direct aan de Dordogne op het grote landgoed van Château le Gibanel, kun jij vakantie vieren op Camping Le Gibanel. De hele dag in of óp het water, zwem in het zwembad of leer suppen op de Dordogne en het stuwmeer. En dan lijkt het ook nog of de eeuwenoude schilderachtige dorpjes voor je uitgestrooid zijn rond Camping Le Gibanel…Wat is de Corrèze prachtig!


Faciliteiten op Camping Le Gibanel's Morgens naar de miniclub en de speeltuin en 's middags zwemmen? Voor kleintjes is het verwarmde kinderbad bij het zwembad een fijne poedelplek. Ga met je kinderen in een kano of waterfiets de Dordogne op, deze huur je op de camping. Of verken de het stuwmeer met een kajak of supboard. Na zo'n sportieve dag op het water, trek gekregen en geen zin om te koken? Haal pizza bij het restaurant, lekker gemakkelijk. Het is tenslotte vakantie!

Lieflijke dorpjesArgentat-sur-Dordogne is het dichtstbijzijnde plaatsje dat al direct een bezoekje waard is. Vroeger verdienden de inwoners de kost met het vervoer van noten- en eikenhout. Dit vervoerden zij met speciale platbodemboten naar de wijnvatenmakers in Bordeaux. Nu vind je er een leuke markt en lekkere eettentjes. Op een half uur rijden van Camping Le Gibanel vind je het uitzonderlijke plaatsje Beaulieu-sur-Dordogne. De middeleeuwse straatjes leiden allemaal naar de abdij Saint-Pierre en als je zo rondslentert tussen de onveranderde oude gebouwen, lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Iets verder weg maar heel opvallend is het dorp Collonges-la-Rouge. Alle huizen zijn gebouwd met rood zandsteen. Die kleur geeft een heel aparte sfeer. Zwerf rond en verken alle andere authentieke dorpjes in de omgeving. Fototoestel in de aanslag!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging château du gibanel

De ligging van "château du gibanel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.