Marina Julia

6
Vacanceselect.com logo

De 3-sterren camping Marina Julia is gelegen in de mooie regio Friuli Venezia Giulia in Italië en ligt op een prachtige locatie aan de Adriatische Zee. De camping ligt op een steenworp afstand van Slovenië en tegenover de stad Triëst. Het is een rustige en schilderachtige locatie voor een heerlijke campingvakantie aan de kust.

Ondanks de directe toegang tot een schitterend zandstrand, kiezen ook veel vakantiegangers voor een plekje aan het fantastische zwembadcomplex ter plaatse. Met een groot olympisch zwembad, duikplanken, peuterbaden, waterglijbanen, 'lazy river' en spraypark is dit echt the place to be tijdens jullie verblijf!

Er valt veel te beleven op de camping voor actieve campinggasten, waaronder verschillende sporten als volleybal, voetbal, tennis en basketbal. Vergeet ook niet de watersporten op het strand zoals kajakken op zee en windsurfen. De kids vermaken zich in de speeltuin en maken nieuwe vrienden tijdens een paar potjes midgetgolf.

Entertainment voor jong en oud zorgt ervoor dat iedereen een leuke tijd heeft op de camping, of het nu de allerjongste kampeerders zijn of oudere vakantiegangers. De camping heeft disco's voor kinderen en volwassenen en organiseert sporttoernooien, avondentertainment en aquagymsessies.

Het restaurant Marina Julia is een typisch Italiaans eetcafé. Hier worden de lekkerste pasta's, pizza's met dunne korst en vis-, vlees- en vegetarische gerechten geserveerd. De dagelijkse benodigdheden kun je vinden in de minimarkt en voor een verfrissend drankje ben je bij de bar aan het juiste adres.

De camping is goed onderhouden, met vooral nabij de accommodaties veel groen. Op deze rustige plekken bevinden zich onze accommodatie-opties met ruime woonruimtes, handige voorzieningen en comfortabele bedden.

Dicht bij de camping Marina Julia

In de buurt van Marina Julia liggen schitterende natuurgebieden, waarvan eentje wel héél dicht bij de camping ligt. Het natuurreservaat Isonzo, aan de monding van de rivier, is een bekende plek om vogels te spotten en is een perfect voor lange wandelingen. Ook de wandelroutes over de Golf van Triëst in Duino zijn zeker de moeite waard.

Triëst staat bekend om zijn Romeinse ruïnes en heeft heerlijke restaurants en leuke winkels. Breng daarnaast ook een bezoekje aan de topattracties zoals de San Giusto Martire-kathedraal, het Revoltella-museum en het Miramare-kasteel. Reis je met eigen vervoer? Dan is de schilderachtige rit langs de kust een extra leuke bijkomstigheid.

Mocht je de dag vroeg willen beginnen raden we een bezoek aan Venetië aan. De beroemde bruggenstad kent tal van bezienswaardigheden, waaronder de Rialtobrug, het Canal Grande en het Dogenpaleis.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging marina julia

De ligging van "marina julia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.