Les Vagues

6
Vacanceselect.com logo

Zandstranden, helder water, zachte zeewind… Camping Les Vagues ligt slechts 600 m van de Middellandse Zee! Op deze kindvriendelijke camping in la douce France, geniet je van rust en ruimte. De ligging van deze schaduwrijke camping is ideaal; vlakbij liggen de prachtige stranden te wachten op schelpen zoeken, zandkastelen bouwen of een potje voetbal. En even verderop vind je de gezellige badplaats Valras-Plage met winkeltjes en restaurants…vertier genoeg!

Zwembaden en spaKinderen en natuurlijk ook ouders zoeken verfrissing bij één van de zwembaden of suizen van de waterglijbanen. Heerlijk bubbelen in de spa is natuurlijk ook een optie! Of spring over de golven in het golfslagbad. Maar lekker luieren in een ligstoel bij het zwembad kan natuurlijk ook. Naast zwemmen is op het terrein meer te doen. Wat dacht je van een spelletje handbal, badminton, tafeltennis of op de echte Franse manier een potje jeu de boules spelen?

Gezellig Béziers Een dag vol actie met het hele gezin? Huur dan een bootje bij het Canal du Midi of een fiets op de camping. Vanaf Camping Les Vagues maak je geweldige fietstochten! In de sfeervolle hoofdstad van de Hérault, Béziers zijn regelmatig spelen en festiviteiten rondom Middeleeuwse thema's. Eveneens zijn er regelmatig leuke marktjes in deze stad met lokale producten als kaasjes, olijven, jam, honing, wijn, rieten manden, keramiek of brocante, misschien vind je precies dat speciale souvenir waar je naar op zoek bent. Steeds als je thuis dit aandenken tegenkomt, denk je terug aan deze onvergetelijke vakantie op Camping Les Vagues!

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les vagues

De ligging van "les vagues" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.