Domaine La Yole

6
Vacanceselect.com logo

Witte zandstranden, bruisende badplaatsen, berglandschap en middeleeuwse kasteelstadjes! Dat de kinderen genieten is zeker op Camping Domaine de la Yole. Het zwembad is een echte waterspeeltuin. En er is zelfs een kinderboerderij. In Valras Plage hangt een heerlijk vakantiesfeertje en in de buurt vind je sfeervolle steden, ongerepte natuur en Romeinse bouwwerken.


PeuterparadijsVerblijf je op Camping Domaine de la Yole, dan zijn de kleintjes beslist gelukkig. Met ondiepe en voor de allerkleinsten nóg ondiepere badjes. Waterspuwende clowns en krokodillen, klimhuisjes en glijbanen. Elke dag een ijsje eten of geitjes aaien bij de kinderboerderij. Maar vergeet de activiteiten voor grotere kinderen niet, want die zijn er ook! En vanaf de camping wandel je zo naar het strand. De kinderen zijn zoet met emmertjes en schepjes in de ondiepe zee. Even helpen met een zandkasteel en dan weer heerlijk ontspannen op je ligbedje. Want ouders genieten ook. Bijvoorbeeld van een wijntje uit de wijnkelder op de camping. En lekker eten in het campingrestaurant.

Witte zandstranden, Romeinen en bergenDenk je aan de Languedoc dan zie je prachtige zandstranden. En zie je jezelf al flaneren door het levendige Cap d'Adge? Of met een wijntje uit de streek op het terras? Als ze ergens goede wijn hebben is het wel in de Languedoc. Er is meer dan alleen strand. Berglandschap bijvoorbeeld, waar mountainbikers en rafters hun hart ophalen. De natuur van de Cevennes is ruig en weerbarstig. Of volg de sporen van de Romeinen. Niet overslaan: in Carcasonne komen de middeleeuwen tot leven voor kleine ridders. Vakantie op Camping Domaine de la Yole? Heerlijk!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine la yole

De ligging van "domaine la yole" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.