La Maïre

6
Vacanceselect.com logo

De Languedoc-Roussillon, een favoriete vakantiebestemming voor menig gezin. Logisch, lekker weer en in deze regio vind je vele leuke badplaatsen waaronder de badplaats Sérignan-Plage. De kleinschalige camping La Maïre ligt er vlakbij en het strand bereik je na een wandeling van slechts een luttele 10 minuutjes. Ideaal gelegen dus!

De voorzieningen van Camping La MaïreNaast het waterplezier wat je ongetwijfeld zult beleven in zee kan je ook op de camping je lol op! Er is een groot zwembad en een apart kinderbad waar de allerkleinsten lekker kunnen ronddartelen. Voor de durfal zijn er 2 waterglijbanen en voor de zonaanbidders staan er ligbedjes klaar. Goed insmeren en relaxen maar! Mocht je thuis nou batjes hebben, neem ze mee en laat je skills zien bij het tafeltennissen. Liever basketballen of voetballen? Kan ook, het multisportterrein is van alle markten thuis. En koken hoeft ook niet elke dag, haal wat af of schuif aan in het restaurant. Bon appétit!

De omgeving van de Languedoc-RoussillonCamping La Maïre ligt vlakbij Sérignan-Plage, maar ook bij Sérignan. Een compact stadje waar het in de zomermaanden vooral 's avonds bruist en leeft. Het grote plein zit dan vol met mensen die genieten van een lekker wijntje of een uitgebreid diner. Een leuk dagje uit met het gezin? La Réserve Africaine de Sigean is een park waar meer dan 3800 dieren leven in een 200 hectare groot bos en lagunes. Leeuwen, beren, giraffen, neushoorns...je rijdt er met je auto allemaal langs. Vergeet je fototoestel niet, want je ziet de dieren hier wel van héél dichtbij! En als je in dit gedeelte van de Languedoc vakantie viert, dan moet je gewoon naar Carcassonne. Een middeleeuwse stad die zo uit een sprookjesboek lijkt te komen. Maak een wandeling door de lices, een ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de vestingstad en beeld je eens in hoe het er hier toen aan toe ging. Loop daarna door naar de oude stad, compleet met kasteel, basiliek en schattige smalle straatjes. Je waant je écht in vroegere tijden!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la maïre

De ligging van "la maïre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.