Novela Port La Nouvelle

6
Vacanceselect.com logo

Gaat jouw hart sneller kloppen van een vakantie in Zuid-Frankrijk? Maar sta jij liever niet op een megagrote camping met teveel drukte? Dan is de kleine knusse camping Novela Port La Nouvelle wat voor jou. Grenzend aan het stadje Port-la-Nouvelle en op slechts 2 kilometer van het fijne zandstrand. Je kan het allemaal lopend af!


Klein maar fijnCamping Novela Port la Nouvelle is een kleine en rustige camping, maar wel met genoeg faciliteiten om je vakantie te laten slagen:
• Zwembad met zonneterras
• Broodjesservice
• Snack, ijssalon en afhaalmaaltijden

En er is ook genoeg vertier voor jong en oud:
• Speeltuin
• Kinderclub
• Sportactiviteiten
• Thema-avonden

Prima locatie aan de Languedoc-RoussillonDoor de ligging nabij Port-la-Nouvelle en het zandstrand kun je je auto de meeste dagen lekker laten staan. Na een minuutje of 20 wandelen sta jij met je voeten in het zand, klaar om lekker bij te kleuren, schelpen te zoeken of samen met je kinderen een zandkasteel te bouwen. Er zijn ook diverse watersporten te doen zoals suppen, waterskiën, en kitesurfen. Altijd al eens willen proberen, toch? Tips voor een dagtripje is zijn de steden Narbonne en Béziers. In Narbonne valt onder andere de Martkhal op, welke ruim 100 jaar geleden gebouwd werd en waar je vandaag de dag nog steeds terecht kunt voor allerlei soorten verswaren, zoals vlees, vis, kaas, groente en fruit. Béziers, ook wel de hoofdstad van de wijngaarden genoemd, dankt haar rijkdom aan de wijnbouw en produceert tegenwoordig nog steeds hele goede wijnen. Neem een flesje mee voor vanavond! Maar verlaat deze stad niet voordat je net als de lokale bewoners een wandeling hebt gemaakt langs de promenade Paul-Riquetlaan. Slenter langs winkeltjes en gezellige terrasjes…op je gemak, het is immers vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging novela port la nouvelle

De ligging van "novela port la nouvelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.