Falaise Narbonne-Plage

6
Vacanceselect.com logo

Een fantastische campingvakantie aan de kust in de zonnige Languedoc-Roussillon in Frankrijk staat je te wachten op 4-sterrencamping Falaise Narbonne-Plage. Een rustige en ontspannen camping die perfect is voor gezinnen. Gasten zullen hier genieten van de idyllische locatie aan het zonovergoten mediterrane strand en het geweldige zwembadcomplex van de camping.

Het zwembadcomplex heeft een buitenzwembad met aangrenzend een peuterbad voor de kinderen. Een uitstekende selectie aan waterglijbanen en een spetterende waterspeeltuin maken het geheel compleet. Ouders kunnen heerlijk loungen bij het zwembad terwijl de kinderen zich uitleven. Het wellnesscentrum biedt de perfecte plek om er even tussenuit te zijn en te genieten van een massage, schoonheidsbehandeling, de jacuzzi of sauna.

Terwijl de volwassenen ontspannen in de spa kunnen de kids plezier maken bij de kinderclub. Ze kunnen hier niet alleen nieuwe vrienden maken, maar ook onvergetelijke vakantiemomenten beleven terwijl ze genieten van spelletjes, wedstrijden en knutselen. Aan tieners wordt ook gedacht. Zij hebben de mogelijkheid om samen te komen voor dagjes uit en disco's. Als je graag dingen met het hele gezin samen wilt doen, dan kun je in de buurt watersporten beoefenen zoals jetskiën en paddleboarden, paardrijden, fietsen of beachvolleybal.

Naarmate de dag ten einde loopt begint het avondentertainment. Gezinnen kunnen naar liveshows en muziek kijken en genieten van themafeesten.

Je wordt verwacht in het restaurant, de pizzeria, de bakker, de bar, of de snackbar om te genieten van wat lekkers samen met familie of vrienden. Er zijn diverse restaurants en andere eetgelegenheden in de buurt van de camping, waaronder een supermarkt, een pizzeria en afhaalmaaltijden. Andere handige faciliteiten ter plaatse zijn onder meer barbecueverhuur, fietsverhuur en nog veel meer.

Op de camping vind je een scala aan accommodatiemogelijkheden waaronder moderne stacaravans met airconditioning, tenten en staanplaatsen met elektriciteit.

Nabij Camping Falaise Narbonne-Plage

Een van de belangrijkste voordelen van een verblijf op Falaise Narbonne-Plage is de toegang tot het Blauwe Vlag-strand op slechts 300 meter van de camping. Hier vind je 5 km fijn wit zand. Breng hier een dag door met zonnebaden, zandkastelen bouwen of watersporten beoefenen.

Ga het binnenland in om mooie wandelplekken te ontdekken. Het Massif de la Clape bijvoorbeeld biedt klimmers vanaf de kleine top een prachtig uitzicht over het gebied. Een dagtocht naar het regionale natuurpark Narbonnaise en Méditerranée biedt wandelpaden omgeven door weelderige bloemen, verbazingwekkende landschappen en charmante dorpjes.

Als je van winkelen, eten in restaurants en musea bezoeken houdt, ga dan naar de stad Narbonne. Er zijn hier veel bezienswaardigheden te ontdekken waaronder het Romeinse Graanschuurmuseum, het Museum voor Kunst en Geschiedenis van Narbonne en de Cathédrale Saint-Just et Saint-Pasteur. Op korte afstand van de stad ligt de Abbaye de Fontfroide wat een geweldig dagje uit met het gezin is. Breng hier een dag door met het bewonderen van de mooie architectuur, tuinen en schoonheid van het landgoed.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging falaise narbonne-plage

De ligging van "falaise narbonne-plage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.