Nouvelle Floride

6
Vacanceselect.com logo

Strand, strand en nog eens strand. Daar kom je hier voor, maar pas op, het zand is heet! Bereid je voor op zon, stralende zon, elke dag! De lauwwarme Middellandse Zee, heerlijk niks doen, lekker eten en aan je kinderen heb je geen kind. Camping Nouvelle Floride is de perfecte camping voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden.

Wat doen we vandaag?Langs het strand van Marseillan Plage, liggen de campings voor het oprapen. Maar één van de mooiere is toch wel Camping Nouvelle Floride. De camping lijkt wel een dorpje met een eigen winkelstraatje, gezellige barretjes en restaurantjes. Strand even zat? Wat dacht je van het zwembad met glijbanen, jacuzzi's en fonteinen? Dans mee in het zwembad of knutsel met het vrolijke animatieteam. Trap (of gooi) een balletje of huur een fiets en trek eropuit. Daarna 's avonds onderuit met een drankje genieten van één van de shows.

Languedoc-RoussillonDe middeleeuwen spreken tot de verbeelding. Niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen. Daarom geen gek idee om een dag in te plannen voor de mooie vestingstad Carcassonne. En wist je dat Béziers, dat niet ver van Marseillan ligt, leuke middeleeuwse evenementen organiseert? Heb je zin in het Catalaanse sfeertje? Ga naar Perpignan op iets meer dan een uur rijden. De stadspoort, de oude stad met winkelstraatjes en de indrukwekkende Promenade des Platanes. En sla het station niet over! Station? Ja, want Dalí heeft het interieur ontworpen. Prachtige vakantiefoto's maak je in de fotogenieke kunststad Pézenas. Dwaal door de goed bewaarde historische binnenstad en bezoek de weekmarkt. En neem een kijkje in Narbonne en Montpellier en Sète en de natuurparken enne…Het is duidelijk, op de omgeving van Marseillan Plage, raak je niet uitgekeken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging nouvelle floride

De ligging van "nouvelle floride" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.