Les Méditerranées - Beach Garden

6
Vacanceselect.com logo

De natuur is prachtig, de zee verkoelend, de stranden zijn mooi, de Romeinse overblijfselen oud en de wijn is verrukkelijk. Hier hebben wij een topcamping voor je geselecteerd: Camping Beach Garden in Marseillan Plage. Met mooie plekjes om te slapen. 's Morgens langzaam wakker worden met het ruizen van de golven op de achtergrond. Ontbijten met verse croissants. En dan hup naar het strand of naar het vernieuwde waterpark met te gekke glijbanen. Genoeg redenen om je vakantie op deze camping aan de kust van de Languedoc-Roussillon te vieren!

Ondiepe zeeDe kleintjes spelen zoet in het zand aan de waterkant. En poedelen in de zee die geleidelijk dieper wordt. Hun grote broertjes en zusjes zijn intussen aan het windsurfen en kanoën. En op de camping bouwt het animatieteam een feestje met alle kinderen die vakantie vieren op Camping Beach Garden. Dansen in het zwembad, knutselen, schminken en sportspelletjes. In het zwembad is de glijbaan favoriet en in het kinderbadje is het oppassen geblazen. Voor je het weet spuiten zeedieren je nat… En ook aan de volwassenen is gedacht. Laat je lekker vertroetelen in de Spa Bulle des Sables. Op en top luxe en ontspannend!

Romeinse overblijfselenOveral in de streek ontdek je sporen van de oude Romeinen. In Narbonne, de zonnige wijnstad aan zee, vind je nog heel wat ruïnes. Een mooi bewaard gebleven aquaduct is de grote Pont du Gard op anderhalf uur rijden. Een ander leuk uitstapje is een boottochtje over het Canal du Midi, dat bij het vissersdorp Sète uitmondt in zee. En heb je Sète gezien, ga dan naar het middeleeuwse Carcassonne. Of een terrasje pakken in Montpellier. Goed vooruitzicht zo'n vakantie op Camping Beach Garden!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les méditerranées - beach garden

De ligging van "les méditerranées - beach garden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.