Plein Air des Chênes

6
Vacanceselect.com logo

Het is écht genieten op deze 4 sterrencamping in de Languedoc-Roussillon! De middelgrote camping Plein Air des Chênes ligt maar 15 km van de Middellandse zee en net boven de prachtige stad Montpellier, aan de rand van het plaatsje Clapiers. Dus niet aan de drukke kust, maar heerlijk in het prachtige achterland, en toch niet ver van de uitgestrekte stranden. Op het bosrijke terrein staan de accommodaties op ruime plaatsen. Overdag worden allerlei activiteiten georganiseerd en 's avonds is het genieten van een show of leuk om te luisteren naar het optreden van een gezellige band. Vanuit de camping kan je allerlei uitstapjes te doen. Camping Plein Air des Chênes biedt voor het hele gezin een heerlijke ontspannen vakantie!

Naast het zwemplezier heeft de camping en de Languedoc-Roussillon nog veel meer te bieden. Het terrein ligt in een prachtig gebied met schattige dorpjes zoals bijvoorbeeld Sommières. Jong en oud voelen zich gelijk thuis op het terrein. Allerlei activiteiten worden hier georganiseerd zoals aquagym, fitness, natuurtochten…Of wat dacht je van tafeltennissen, basketballen of midgetgolfen? Genoeg te doen om een onvergetelijke vakantie te hebben in dit stukje Frankrijk!

Zwembaden, waterglijbanen en een helblauwe zee! De zwemmogelijkheden zijn hier genoeg te vinden! Allereerst is het verwarmde grote lagunezwembad met watervallen en glijbanen. De kinderen vermaken zich zeker in het leuke ludieke kinderbad met allerlei speeltoestellen en fonteintjes. In de omgeving zijn ook nog kleine riviertjes waar de kinderen van harte lust dammen kunnen bouwen. Natuurlijk kan een ritje naar de Middellandse Zee niet ontbreken, de stranden van Carnon, Palavas of La Grande Motte liggen niet ver! Genoeg keus tijdens jouw vakantie in dit gedeelte van de Languedoc-Roussillon!

Heerlijk eten In het restaurant op de camping kan je genieten, op het terras of binnen, van lekkere gerechten. Mocht je iets willen afhalen, er is keuze genoeg. In Montpellier vind je vele restaurantjes, verscholen in de nauwe weggetjes in de binnenstad. Maar natuurlijk is het ook heerlijk om zelf te koken met producten van een plaatselijke markt en daarna te genieten op jouw terras!

Leuke plaatsen In de omgeving van de camping Plein Air des Chênes zijn genoeg leuke uitstapjes te maken. Allereerst is de stad Montpellier een bezoek waard. De stad is echt verrassend en er is zoveel te zien! Mooie middeleeuwse dorpjes zijn er talrijk. Natuurlijk is Aigues-Mortes in de Camargue een prachtig voorbeeld van. In dit gebied kan je bijvoorbeeld een boottocht maken, wilde stieren en paarden zien, en gewoon in de natuur veel rose flamingo's spotten! Iets meer het binnenland in kom je in de Cevennen waar je heerlijke wandelingen kan maken. Bezoek ook eens de Pont du Gard, vlakbij Remoulins. Een architectonisch hoogtepunt gebouwd door de Romeinen. Naar de markt kan je bijna elke dag in een van de dorpjes of plaatsjes in de omgeving. Misschien een kans om een mooi souvenir te kopen voor thuis? Al met al genoeg mogelijkheden om je niet te vervelen tijdens je fantastische vakantie op of in de omgeving van de camping Plein Air des Chênes!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging plein air des chênes

De ligging van "plein air des chênes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.