Les Fontaines

6
Vacanceselect.com logo

De gezellige gezinscamping Camping Fontaines ligt vlakbij het meer Canet-Saint-Nazaire waar je regelmatig flamingo's kan zien. Het departement Pyrénées-Orientales in de Languedoc-Roussillon heeft veel te bieden, niet alleen de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee maar ook veel vertier en historie! Weet je omgeven door de rust en ruimte van deze kindvriendelijke camping in la douce France!

Authentieke omgevingHet terrein van camping Fontaines is ideaal gelegen, net buiten de drukte van de kust. Het natuurgebied rondom het meer is bekend bij veel trekvogels. De gezellige en bekende badplaatsen Canet-en-Roussillon, Saint-Cyprien, Argelès-sur-Mer of Collioure liggen niet ver van het terrein. Leuke marktjes op bijna elke dag, een dagtochtje naar Figueras of Cadaques in Spanje of een heerlijk glas op een terrasje langs de boulevard. Dit is echt een droomvakantie voor het hele gezin!

Zwembad en zeeHeerlijk zwemmen, spelen en zonnen in of rondom het zwembad of toch maar naar het prachtige fijne zandstrand van de Middellandse Zee. Genoeg keus voor iedereen. Natuurlijk kan je ook het binnenland ingaan en daar heerlijk dammen bouwen of gewoon poedelen in een van de vele riviertjes die daar te vinden zijn. Misschien willen de kinderen ook eens een bezoek brengen aan het grote Aquapark! Waterplezier genoeg voor iedereen!

Alles voor mekaarGrote plaatsen, aardige mensen, veel te doen voor de kids. Én een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer? In het hoogseizoen zijn er voor de kleintjes overdag genoeg activiteiten. De oudere kids leven zich uit met tafeltennissen, volleyballen of voetballen.

3Frans of Spaans[/h]Het voordeel van de Roussillon is dat je hier kan kiezen tussen een heerlijk Frans gerecht of een maaltijd met Spaanse of Catalaanse ingrediënten! Op een van de vele authentieke marktjes kan alle producten kopen, maar je kan ook naar een van de gezellige restaurantjes gaan langs de boulevard van Canet of bij de haven van Saint-Cyprien! Wat dacht je van een lekker versgevangen visje of een keuze uit heerlijke tapa's? Dat is ook genieten van je vakantie!

Leuke activiteitenEen dag vol actie met het hele gezin? Op het terrein is natuurlijk van alles te doen. Wat dacht je van op de echte Franse manier een potje jeu de boulen! Ga eens naar de spectaculaire roofvogelshow van Valmy, het avonturenpark in Argelès of naar de grotten van Aven Armand. Een lange of korte wandeling of mountainbiketocht in de Pyreneeën is ook zeker een aanrader! Genoeg mogelijkheden!

Jouw stacaravanDe stacaravans staan op de ruime plaatsen. Het rustige terrein is geschikt voor een echte gezinsvakantie. Je verblijft in een verzorgde stacaravan, voor ieder keuze genoeg. Buiten heb je een ruim houten terras met tuinmeubilair.

Gezellig Collioure of winkelen in PerthusHet eerste plaatsje is vooral bekend om de nauwe straatjes, het mooie haventje en het mooie kasteel. Le Perthus ligt aan de Spaanse grens. Aan de ene kant loop je in Frankrijk en aan de andere kant in Spanje. Hier kan je goedkoop winkelen in de vele outlets! In Perthus kan je ook het oude fort van Vauban bezoeken. De weg hier naar toe loopt in een vallei die de Romeinen ook al gebruiken om naar Spanje te gaan. Je kan ook dichter bij de camping blijven en flaneren langs de boulevard van Canet waar een mooie draaimolen voor de kinderen staat! Zij zullen zich niet vervelen! Natuurlijk zijn er ook regelmatig leuke marktjes in de verschillende pittoreske plaatsjes in de omgeving. Hier kan je juist dat speciale aandenken vinden van je onvergetelijke vakantie!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les fontaines

De ligging van "les fontaines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.