Le Roussillonnais

6
Vacanceselect.com logo

Camping Roussillonnais ligt in een 11 hectare groot naaldbosgebied, grenzend aan Argelès sur Mer. Door de gunstige ligging aan de Middellandse zee staat deze camping garant voor een fijne gezinsvakantie. Als gast kun je via 1 van de 4 directe toegangspoorten naar het strand. Op de camping haal je 's morgens krakend verse broodjes bij de bakker en gedurende de dag beschik je over een bar, restaurant, speeltuin en multisportterrein.

WaterpretCamping le Rousillonnais beschikt niet over een zwembad omdat de camping in een beschermd natuurgebied ligt, wordt er geen vergunning gegeven voor een zwembad. Maar dit hoeft geen gemis te zijn gezien de ligging aan de Middellandse zee. Je loopt zo het strand op en in het watersportcentrum kun je terecht voor het huren van materiaal of het nemen van lessen. Kortom ook zonder zwembad heb je voldoende waterplezier, wil je dan toch een dagje waterglijbanen? Waterparken genoeg in de omgeving!

OmgevingCamping Le Roussillonnais grenst direct aan Argelès sur Mer, een badplaats in de Languedoc Roussillon. Je vindt hier een boulevard met allerlei restaurantjes en gezellige terrasjes. Daarnaast kun je vanaf de camping uitstapjes maken naar verschillende bezienswaardigheden en historische plaatsjes zoals Collioure. Verder weg maar zeker de moeite van de reis waard, ligt Barcelona. Flaneer lekker over de Ramblas en bezoek de Sagrada Familia. Veel plezier daar aan de Middellandse zee!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le roussillonnais

De ligging van "le roussillonnais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.