Le Front de Mer

6
Vacanceselect.com logo

Wat heb jij nodig voor een fijne ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee? Alles wat je nodig hebt, vind je op Camping Front de Mer. Een heerlijk waterpark met verschillende zwembaden, waaronder een kinderbad met speeltoestellen, een buitenbad, een binnenbad en waterglijbanen. Natuurlijk is er in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden. En strandliefhebbers halen hun hart op want het goudgele zandstrand van Argelès ligt slechts 200 meter van Camping Front de Mer. En wat doe je 's avonds? Eten aan de haven, naar de kermis of in je mooiste vakantie-outfit flaneren op de boulevard?

Waterpret op Camping Front de MerMaar liefst 600 m² puur waterplezier staat je te wachten op Camping Front de Mer. Spetteren en spatten in het kinderbad met speeltoestellen en roetsjen van de waterglijbanen. Neem je een lage, middelhoge of durf je in de tube glijbaan? En wanneer het weer onverhoopt een keertje tegen zit naar het binnenzwembad. Kan je er geen genoeg van krijgen? Ga dan relaxen in de hamam, sauna en jacuzzi. Of ga naar het strand dat 200 meter verderop wacht op jouw blote voeten…

Catalaanse invloedenBlijf je in het zonovergoten Argelès sur Mer of heb je zin in een uitstapje? Je zit 10 minuten van het schilderachtige Collioure. In het begin van de 20e eeuw werd Collioure een waar artistieke centrum. Picasso, Matisse en andere bekende schilders raakten geïnspireerd door de Middellandse Zee, het oude kasteel en de mooie straatjes in dit plaatsje. Dus fototoestel in de aanslag en laat je ook inspireren. Dit deel van de Languedoc-Roussillon ligt vlak bij de Spaanse grens dus plan ook een tripje naar de geboorteplaats van Dali; Figueres. Eerst naar het surrealistische museum en daarna tapas op een terras in de schaduw. Of treed in de sporen van Gaudi; Barcelona is 2 uur rijden. Veel plezier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le front de mer

De ligging van "le front de mer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.