La Sirène

6
Vacanceselect.com logo

In een prachtige omgeving in Argelès sur Mer vind je Camping la Sirène. Op slechts 900 meter van de mooie stranden van de Languedoc-Roussillon in Frankrijk staat dit grote en levendige resort. Kampeerders zullen genieten van de natuurlijke omgeving, verkoelende zeebries en de rustgevende mediterrane sfeer van deze 5-sterren camping.

Een hoogtepunt op de camping is het immense waterpark. Hier vind je een groot buitenzwembad, lagunebad en glijbanen. Een verwarmd binnenzwembad is er te vinden voor kinderen. Een overdekt ontspanningszwembad maakt de lijst compleet.

Het hart van menig sportliefhebber zal sneller gaan kloppen bij het zien van de geweldige faciliteiten op de camping. Je kunt terecht bij het Beach Stadium voor volleybal en voetbal en bij het City Stadium voor basketbal en handbal. Voor een rustiger spelletje kun je ook terecht op de camping, zoals jeu de boules of tafeltennis. En dit is nog niet eens alles, want voor zowel jong en oud wordt gezorgd voor genoeg vermaak. Je kunt gaan genieten van een potje minigolf, boogschieten, fitness, Zumba-lessen of aqua aerobics.

De kidsclub biedt voldoende entertainment voor de kinderen. Zo kunnen kinderen deelnemen aan speurtochten, shows, knutselen of waterspellen. Ook organiseert de kinderclub verschillende mini-olympische spelen. De tienerclub nodigt oudere kinderen uit om deel te nemen aan verschillende sporttoernooien, disco's en dagjes weg.

Je zal goed worden verzorgd bij de verschillende eetgelegenheden op de camping. Het restaurant heeft airconditioning binnen en een groot buitenterras. Hier krijg je de meest heerlijke gerechten geserveerd. In het Sirene Beach restaurant kun je tevens heerlijk eten. Liever eten bij de accommodatie? Kies dan voor een afhaalmaaltijd of een pizza van de pizzeria!

De supermarkt verkoopt vers brood, streekproducten en dagelijkse benodigdheden. De bar is een ideale plek om een praatje te maken en een verfrissend drankje te nemen.

Onze campings bieden een grote selectie accommodaties waaronder stijlvolle stacaravans en rustieke bungalowtenten. Alle accommodaties hebben een goed ontworpen interieur en beschikken over handige voorzieningen. De plaatsen bieden schaduw en privacy zodat je tijdens je verblijf volledig tot rust kunt komen.

In de omgeving van Camping La Sirène

De camping ligt op slechts 2,5 km van de kust. Hier vind je prachtige zandstranden. De levendige badplaats Argelès sur Mer ligt in het zuiden en biedt een ruime selectie aan bars en restaurants. De beste stranden zijn te vinden bij Plage des Pins en La Plage Centrale.

Een echte uitdaging is te vinden bij Argeles Adventure dat vlakbij ligt. Dit is een speelpark tussen de boomtoppen. Hier kun je gaan klimmen en klauteren. Domaine Saint Thomas is een paradijs voor echte wijnliefhebbers en is tevens dichtbij. Voor een extra adrenaline-kick neem je de kinderen mee naar het Luna amusementspark. Hier vind je verschillende achtbanen, attracties en kan je jezelf de hele dag vermaken.

Voor een dagje Catalonië pak je vroeg de auto en rij je zuidwaarts. Wanneer je de Spaanse grens passeert zul je verwelkomt worden door de beeldschone Catalaanse cultuur.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la sirène

De ligging van "la sirène" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.