Gavina

6
Vacanceselect.com logo

Camping Gavina is een relaxte plek pal aan het strand.

Zon, zee en strand aan de Spaanse kust! Op Camping Gavina beleef je het echte strandleven, omgeven door duinen en zand. Je kampeert hier in alle rust. Nodig: goed boek en handdoek. Doen: helemaal niets!

Camping aan zandstrand Als er ergens een relaxte plek aan de Spaanse costa is, is het hier. Camping Gavina is een strandcamping. Waag je je aan een watersport? Ach, anders blijf je gewoon lekker luieren in 't fijne zand. In het restaurant eet je tapas, paella of een dagmenu. Voor zachte prijzen. Doe mee aan een potje tennis. Of niet. Want niets moet, alles mag!

Zon, zee en rust Op Camping Gavina sta je met een paar stappen met je voeten in het zand. Het is echt een plek voor rustzoekers. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Een basket- en voetbalveld, animatie en een breed zandstrand als achtertuin. Met hun vakantieplezier zit het wel goed!

Mooiste stranden Mooie stranden in de buurt.; die zijn er genoeg. Zoals het strand van Tamarit. Waar het zand al even fijn en het water kristalhelder is. Je hebt uitzicht op het gelijknamige kasteel. Strijk neer bij een strandtent voor een drankje en verse vis.

Tarragona en Barcelona Een klein stukje verderop ligt Tarragona. Wandel langs de beroemde kathedraal en het Romeinse Amfitheater. Gezelligheid vind je in de badplaatsen Salou en Cambrils. Of pak de trein naar Barcelona. Lekker relaxen op het stadsstrand, flaneren over de Ramblas en natuurlijk genieten bij de tapasbar!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging gavina

De ligging van "gavina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.