Des Pêcheurs

6
Vacanceselect.com logo

Houd je van rivieren, meren, bossen en bergen en wil je in je vakantie helemaal onthaasten? Dan is Camping Des Pêcheurs aan de rivier de Ain een goede keuze. Het motto van deze camping is 'rust, ontspanning en natuur' en als je ook nog een enthousiaste visser, watersporter, hiker of mountainbiker bent, haal je hier je hart op! 


Een dag op Camping Des PêcheursNadat je broodjes bij de receptie of in het dorpje hebt gehaald voor je ontbijt, kan je vakantiedag op Des Pêcheurs beginnen…Wat dacht je van 's ochtends lekker zwemmen, spelen en bubbelen in het zwembad ? Het kinderbad en de waterspeelplaats zal ook nog eens voorzien worden van een overkapping, dus bij alle weersomstandigheden volop waterpret! En dan 's middags vissen in de rivier of kanoën op een van de meren? En aan het eind van de middag een potje jeu de boules met de Franse buurman terwijl de kinderen nog even met hun vakantievriendjes gaan schommelen. En na een lekker etentje in het dorpsrestaurant, tevreden slapen…

Wat een omgeving!Houd je van fietsen? Op 5 kilometer van Camping Des Pêcheurs maak je een prachtige fietstocht (18 kilometer) over de oude spoorlijn. Kuitspieren gebruiken? Zoek dan wat colletjes op. Of meer zin in hiken over bergpaden door bossen met onderweg verrassende watervalletjes en beekjes? Watersporten als zeilen, kanoën, waterfietsen en suppen beoefen je op de drie meren in de buurt: Le Grand Lac de Claivaux, het stuwmeer van Vouglans en Lac Chalain. Maar zwemmen of zonnen op de strandjes kan hier ook. Paar natuurwonderen zien? Ga dan naar de watervallen van Hérisson en de grotten van Moidons. Wondermooi! Door al die outdooravonturen zou je bijna vergeten te genieten van die heerlijke Jurawijnen en de gastronomische hoogstandjes uit de Jura. Proef en geniet!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging des pêcheurs

De ligging van "des pêcheurs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.