du Bois de Reveuge

6
Vacanceselect.com logo

Vissen in het meertje, ontspannen in het groen, genieten van het zwembad… 


Met Camping du Bois de Reveuge doe je de vissers in je gezin een heel groot plezier. Wat een berg vissen halen die hier binnen! Een meer, fijne zwembaden, sportfaciliteiten: helemaal af.

ZwemparadijsEen mooi zwemparadijs met glijbanen en een overdekt zwembad, 's zomers iedere ochtend een miniclub en lekker zachte temperaturen in voor- en najaar… hier hebben de kinderen het wel naar hun zin! En het animatieteam organiseert leuke sportwedstrijden. Als je van sport houdt zit je hier sowieso wel goed met alle voorzieningen!

Sporten tot je erbij neervaltBij Camping du Bois de Reveuge geniet je van een binnen- en buitenbad met glijbaan - en het aparte kinderbad is ook weer voorzien van een glijbaan. Het animatieteam staat garant voor leuke thema-avonden. Zin in actie? Tafeltennis, voetbal, minigolf, paardrijden, boogschieten, kegelen, mountainbiken, vissen… teveel om op te noemen!

Paardrijden door het groenHuanne-Montmartin ligt in een mooi groen landschap van weiden, bossen en meertjes Ga mee op een paardrijdtocht of huur een fiets om de mooie omgeving te ontdekken. En aan het eind van de dag plons je weer lekker het zwembad in!

Stadjes en uitstapjes Camping du Bois de Reveuge is een fijne uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. Kerken en kastelen, een dagje naar de dino-zoo, wandelen en fietsen, rondsnuffelen in Rougemont en Baume les Dames… genoeg te doen hier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging du bois de reveuge

De ligging van "du bois de reveuge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.