Yelloh! Village Le Fayolan

6
Vacanceselect.com logo

Camping Yelloh! Village Le Fayolan is een fijne familiecamping, met een eigen zandstrand, gelegen aan de oevers van het meer van Clairvaux-les-Lacs. Deze camping biedt alle mogelijkheden voor een plezierige en afwisselende vakantie voor jong en oud. Boek nu je vakantie naar Camping Yelloh! Village Le Fayolan bij Vacanceselect! 


De voorzieningen van Camping Yelloh! Village Le Fayolan Deze camping biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken:
· Restaurant mét afhaalmogelijkheden
· Diverse sportmogelijkheden
· Zonneterras mét ijscokraam

Voor de kinderen:
· Kinderanimatie voor jong en oud
· 2 zwembaden
· Kinderspeeltuin

Zomers genieten doe je in Frankrijk in de Jura!De camping is deels op terrassen aangelegd waardoor je vanuit je accommodatie een prachtig uitzicht hebt over het meer. Clairvaux-les-Lacs is een stadje dat zich te midden van middelhoge bergen, tientallen heldere meren en een glooiend landschap met donkergroene bossen bevindt. Het plaatsje is vooral bekend als merengebied. Je kunt hier verschillende rondvaarten boeken. De Jura is de perfecte bestemming voor de sportieve en actieve vakantieganger. Maak hier een mooie fiets- of wandeltocht! In de Jura vind je de echte natuur: wilde rivieren, hoge watervallen en gezonde lucht. Massatoerisme is hier niet aanwezig maar je ziet dat er in de omgeving wel veel te doen is. Kortom, puur genieten...

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging yelloh! village le fayolan

De ligging van "yelloh! village le fayolan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.