Le Parc de la Fecht

6
Vacanceselect.com logo

Kan jij niet zo goed kiezen waar je dit jaar naar toe wil en houd jij wel van eenvoud? Kies dan voor Camping Le Parc de la Fecht, gelegen in Frankrijk, maar ook vlakbij Duitsland én Zwitserland. Zo pak je gewoon 3 landen in 1 vakantie! Dat wordt genieten in de groene Elzas


Bijzonder door eenvoudHeerlijk zo'n camping waar je gewoon lekker tot rust komt. Grote plekken, veel groen en alleen de hoognodige voorzieningen. Uiteraard ontbreekt de jeu de boules baan en een speeltuintje niet. En als je je boek uit hebt leen je er gewoon eentje uit de campingbibliotheek. Zwemmen kan ook! Tegen een toeslag kun je terecht in het gemeentezwembad direct naast de camping. En dat is niet zomaar een zwembad hoor! Binnenbaden, buitenbaden, gave waterglijbanen, wildwaterbaan en genoeg ruimte om te zonnen op de ligweide!

De Elzas ontdekkenCamping Le Parc de la Fecht ligt in de prachtige groene Elzas en is zoals we al zeiden bijzonder door haar eenvoud. Hier kom je tot rust zonder dat je inlevert op gemak. Het dorpje Munster ligt op loopafstand en daar vind je diverse supermarkten, restaurants en genoeg culturele bezienswaardigheden. Een paar voorbeelden? Diverse kerken, de ruïnes van de oude abdij van Saint Gregory en de leeuwenfontein op de Grote Markt. Dagje pret? In Parc Le Petit Prince nabij Mulhouse reis je van planeet naar planeet en krijg je kippenvel in de achtbaan! Of ga je liever naar het Parc zoologique en de botanische tuin? Je vindt er een dierentuin, kinderboerderij, speeltuin en een botanische tuin met onder andere prachtige bomen en een aantal bedreigde plantensoorten. Colmar, een stad met een rijke historie, ontdek je het beste tijdens een stadswandeling. Mooie oude gebouwen, gezellige winkelstraten, diverse musea en authentieke vakwerkhuizen. En beperk jezelf zeker niet tot leuke Franse stadjes, want je zit hier ook vlakbij de Duitse en Zwitserse grens!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le parc de la fecht

De ligging van "le parc de la fecht" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.