Le Ried

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Ried ligt in het hart van de Elzas in het plaatsje Boofzheim. Het is een rustig, middelgroot resort met een prachtige groene omgeving direct aan de Rijn. Kampeerders die houden van de buitenlucht, de natuur en het schilderachtige landschap, genieten zeker van een verblijf hier.

De camping heeft een groot zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden plus een peuterbad met een waterspeeltuin voor kleine peuters. In het nabijgelegen meer kun je een verfrissende duik nemen of heerlijk ontspannen vissen.

Actieve kampeerders kunnen zich op de sportvelden in het zweet werken met een partijtje volleybal, voetbal, basketbal, badminton of tafeltennis. In de speelkamer kun je even ontsnappen aan de zon voor een spelletje biljart of tafelvoetbal. De kleine kinderen kunnen zich vermaken in de Kids Club. Hier kunnen ze deelnemen aan toernooien, speurtochten en knutselen. Themafeesten, liveshows en muziek vullen het animatieprogramma voor de volwassenen.

De camping heeft alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De pizzeria en afhaalmaaltijden zijn super handig voor een snelle lunch of diner. Wil je liever uitgebreid lunchen of dineren, ga dan naar het restaurant voor een mooi menu met regionale en internationale gerechten. De camping beschikt ook over een snackbar en souvenirwinkel.

Op de camping hebben we een fantastische selectie aan verblijfsmogelijkheden, waaronder een scala aan stacaravans, lodges en staanplaatsen. Onze accommodaties beschikken over handige voorzieningen, ruime woonruimtes en bevinden zich op schaduwrijke plekken.

In de omgeving van Camping Le Ried

De directe omgeving rond de camping is een paradijs voor outdoor liefhebbers. Zeker als je de prachtige natuur te voet of met de fiets wilt verkennen. De rivier de Rijn, met voldoende mogelijkheden om te kajakken of te vissen, ligt vlakbij. Iets verder weg ligt het prachtige Château du Haut-Kœnigsbourg, een historisch kasteel uit de 12e eeuw.

In het zuiden is de charmante stad Colmar een bezoek waard vanwege de prachtige geplaveide straten en de vroege renaissance architectuur. De culturele stad Straatsburg ligt in het noorden en heeft vele bezienswaardigheden, zoals de Cathédrale Notre Dame de Strasbourg, de vakwerkhuizen van Petite-France en Parc de l'Orangerie.

Je kunt in de omgeving van de camping ook de grens over om een uitstapje naar Duitsland te maken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le ried

De ligging van "le ried" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.