Col Vert

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Col Vert ligt direct aan het meer van Léon en niet ver van de Atlantische Oceaan. Deze kuststreek van Les Landes met meren, omvangrijke dennenbossen en buitengewoon uitgestrekte zandstranden kun je gerust uniek noemen. Om met de kinderen naar het strand van het meer te gaan, hoef je vanaf de camping geen weg over te steken. Ook op de camping zelf is er van alles te beleven. Van de waterglijbaan roetsjen, naar de kids of juniorclub, aquagym, of meedoen met een van de sportieve activiteiten die het animatieteam organiseert. Naast het plezier op de camping heeft de Aquitaine en Les Landes nog veel meer te bieden. Wandelen door de bossen of huur eens een kano om een van de vele stroompjes af te zakken. En wat dacht je van een tochtje naar Spanje. Even de sfeer van het Baskenland opsnuiven. Ontdek de veelzijdigheid van Les Landes!

Zwemmen en watersportenWil je even wat anders dan waterglijbanen, bubbelen of gespetter in het zwembad? Dan loop je zo naar het meer van Léon. Lekker kanoën, surfen of met een catamaran op stap. Bovendien liggen de lange ongerepte stranden van de Atlantische kust maar 4 kilometer van de camping. Hoge golfen, fijn wit zand en zonnen in een beschutte duinpannetjes. Op Camping Le Col Vert kun je voor een drankje naar de gezellige bar en 's avonds genieten van de shows en leuke optredens.

Uitgestrekte bossen en hoogste duin van EuropaUitgestrekte bossen, lange zandstranden, heel hoge duinen, hoge golven… Ideaal voor een mooie fietstocht, een prachtige wandeling en om te surfen op spectaculaire golven. Dagtochtjes in overvloed: bezoek het hoogste duin van Europa in Pyla-sur-Mer, het natuurpark en bezoekerscentrum van Huchet, een festival in Bayonne of een wedstrijd van het Baskische balspel Jai-Alai…Nog wat ideeën; neem een modderbehandeling in Dax, bewonder de Russisch-Orthodoxe kerk in Biarritz of proef de vermaarde ttoro (vissoep) in Saint Jean-de-Luz. Al met al plenty te doen op en rond Camping Le Col Vert!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging col vert

De ligging van "col vert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.