Via Romana

6
Vacanceselect.com logo

Camping Via Romana is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van Corsica. De centrale ligging op het eiland maakt het mogelijk om alle hoeken van het eiland te bezoeken. Of je nu gaat wandelen door de bergen, de Cap Corse rondt met je auto of de majestueuze krijtrotsen van Bonifacio vanaf zee bewondert, je valt van de ene verbazing in de andere. Na een dag ontdekken, kom je weer helemaal tot rust op het terras van je stacaravan of aan de rand van het zwembad.

WaterpretVoor waterpret hoef je Camping Via Romana niet af, als gast profiteer je van een heerlijk zwembad met glijbaan en kinderbad. Geniet van een goed boek of een verfrissend drankje terwijl je kinderen zich meer dan uitstekend vermaken in het water. De schitterende stranden liggen op circa 4 kilometer afstand, daar kun je terecht voor een hele dag waterplezier. Huur een catamaran, ga suppen of leer surfen!

Corsica wat ben je mooi!Door de gunstige ligging op het eiland, kun je vanaf Camping Via Romana de belangrijkste trekpleisters wel bezoeken. Je hoeft je hier dan ook geen moment te vervelen. Een verblijf op 'het eiland der schoonheid' zoals Corsica genoemd wordt, is niet compleet zonder een bezoek aan Bonifacio met zijn vesting bovenop de witte krijtrotsen en ook de fameuze Cap Corse met prachtige vergezichten mag niet ontbreken op je lijstje. Wandelliefhebbers halen hun hart op in het bergachtige binnenland; de streek rond Corte staat bekend om zijn vele lange afstandswandelingen. Pak je wandelschoenen maar vast in!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging via romana

De ligging van "via romana" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.