Lac de la Liez

6
Vacanceselect.com logo

Niet te ver van huis en er toch even helemaal tussenuit! In de Champagne-Ardennen vind je de kleinschalige Camping de la Liez, nabij de oevers van een groot meer en met de kwaliteit van een 5 sterren camping. Hier vermaak je je gemakkelijk 2 mooie zomerweken, maar je kunt er ook prima een paar dagen verblijven als tussenstop naar het zuiden. Bijzonder aan Camping de la Liez is dat alle plaatsen terrasvormig opgebouwd zijn waardoor je eigenlijk vanaf bijna elke accommodatie een vrij zicht hebt over de middeleeuwse stad Langres. Waar vind je dat?!


Lac de la LiezVanaf de camping heb je direct toegang tot het zandstrand van het 280 hectare grote meer, waar je niet alleen kunt zwemmen maar ook waterfietsen en roeibootjes kan huren. Of ga je toch eindelijk eens iets van je bucket list afstrepen…..windsurfen! Neem een paar lessen en 'vlieg' over het water. Vanuit het zwembad heeft je gezin mooi zicht over het meer dus ze hoeven er niets van te missen. Als het weer nou een keertje tegenzit dan is het binnenbad met whirlpool en sauna een mooie uitkomst en in het hoogseizoen zijn er volop activiteiten waar de kinderen blij van worden…sporten, ponyrijden, knutselen. En jij zingt de sterren van de hemel tijdens de karaoke avond!

Geniet van de simpele dingen van het levenÉén van de aantrekkelijkste kanten van de regio Champagne-Ardennen is de nog zo mooie natuurlijke omgeving. Het landschap is goed behouden gebleven en massatoerisme vind je hier absoluut niet. Geniet van de simpele dingen als het observeren van vogels of de schoonheid van de flora bewonderen. Één van de bekendste bezienswaardigheden is het middeleeuwse Langres, pontificaal gelegen op een rotsgebergte met vestingtorens en vele kerken. De stad is opvallend goed bewaard gebleven met haar 7 poorten en 12 torens die je allemaal tegenkomt tijdens een stadswandeling van 3,5 kilometer. Prima te doen voor het hele gezin!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lac de la liez

De ligging van "lac de la liez" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.