le Châtelet

6
Vacanceselect.com logo

Camping Le Châtelet is een gezellige en levendige familiecamping tegen het pittoreske stadje Saint Cast Le Guildo, direct aan de schitterende zandstranden van de Atlantische Oceaan. De camping biedt veel vermaakmogelijkheden, zoals het zwembad, het multisportterrein, het strand of het heerlijk rustige vismeer. Deze oase van rust en activiteiten liggen op je te wachten, reserveer nu je verblijf op deze op en top familiecamping bij Vacanceselect.

De voorzieningen van Camping Le Châtelet Zoals het een goede familiecamping betaamt vind je op Camping Le Châtelet diverse voorzieningen om je verblijf te veraangenamen. De camping beschikt over:
· een zwembad met peuterbad
· een uitgebreid animatieprogramma
· minimarkt en snackcorner met lokale producten

Daarnaast biedt de camping ook:
· een vismeer
· een multisportterrein
· een speeltuin

Camping Le Châtelet is de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde gezinsvakantie.

Een ideaal gelegen familie camping voorzien van vele gemakken, dat is Camping Le Châtelet Laat je verrassen door de vriendelijke bevolking en de rijke historie die dit deel van Bretagne je te bieden heeft. Door de ligging direct aan het strand, in combinatie met het zwembad, multisportterrein en een visvijver zul je het hier zeker naar je zin hebben. Het strand bevindt zich direct naast de camping, maar ook de prachtige rotsformaties, het middeleeuwse stadje Dinan of het karaktervolle Mont Saint Michel met zijn vele winkeltjes, restaurantjes en abdij zijn zeker een bezoek waard. Wacht daarom niet langer en boek nu je verblijf op deze heerlijke camping bij Vacanceselect.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le châtelet

De ligging van "le châtelet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.