Château de Galinée

6
Vacanceselect.com logo

In het noorden van Bretagne vlak bij de kust is het landgoed van Château de Galinée met oude eiken- en lindebomen, getransformeerd tot een heerlijk rustige camping. Camping Château Galinée heeft het handig aangepakt door alle faciliteiten en activiteiten achter het kasteel te plaatsen, zo blijft de rust rond de accommodaties gewaarborgd. Doordat het strand 3,5 kilometer verderop ligt en plaatsen als Saint Malo en Dinan in de buurt, wordt het nog moeilijk kiezen: blijf je op de camping of ga je de Côte d'Amor verkennen?

Actief en sereenIn welk zwembad spring jij vandaag? Trek je baantjes in het grote zwembad, bubbel je in het lagunebad, roetsj je van de waterglijbanen of poedel je in het kinderbadje? Een andere optie is even helemaal tot rust komen in de balneoruimte met de bubbelbaden en massagestralen in het overdekte zwembad, mét een pierenbadje speciaal voor de kinderen. Maar er is nog meer water op de camping: de 2 visvijvers. Dus neem je hengel mee! En doe je ook een keer mee met knutselen of een sportwedstrijdje? Gezellig! Wat betreft eten is het ook goed geregeld op Château de Galinée; vers stokbrood en croissants uit de minimarkt en 's avonds de keuze tussen een smakelijk diner in het restaurant of de take away service. En na het eten? Met het hele gezin naar de bar voor de muziek en karaoke avonden natuurlijk!

Bretonse noordkustIn de omgeving van Camping Château de Galinée valt veel te zien. We geven een paar ideeën. Dinan met oude vakwerkhuizen, straatjes met kinderkopjes, kleine pleintjes en kerkjes en Léhon een authentiek dorpje met huizen met daken van leisteen en een mooie abdij. Of Fort la Latte op een klif hangend boven de zee, fantasieën over ridders en jonkvrouwen zijn hier onvermijdelijk. Iets verderop ligt Cap Fréhel met kliffen, roze zandsteen, graniet en zwarte leisteen en adembenemende uitzichten op zee. Fotomoment! Of een keer naar Dinard, een chique badplaats met villa's uit de Belle Epoque. En val Saint Malo binnen, vroeger een beruchte piratenstad. Neem vanaf hier de veerboot naar Jersey of Guernsey. Op strooptocht naar een souvenir...

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging château de galinée

De ligging van "château de galinée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.