La Baie de Kernic

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Baie du Kernic ligt op een mooie plek aan de noordkust van Bretagne. De kustlijn bij de baai van Plouescat staat bekend om de prachtige zandstranden, beschutte baaitjes, zandduinen en bijzondere groepen gladgeslepen rotsblokken. Een verzamelplaats voor veel verschillende vogels en een paradijs voor watersporters. Deze rustige ruime camping ligt op slechts 300 meter van hetzandstrand. Door de relaxte sfeer op de camping voelen alle gasten zich direct helemaal thuis!


Zwemmen, plonsen en bubbelenLa Baie du Kernic beschikt over een fijn buitenzwembad mét kinderbad en een overdekt bubbelbad met sauna waar je weer helemaal oplaadt. Vakantievrienden maak je zo. In de kinderclub of 's avonds terwijl je geniet van een karaoke-, dans- of muziekavond. Actievelingen komen op deze camping zeker aan hun trekken. Speel een potje volley- of voetbal of huur een fiets op de camping. Doen want: wonderschone omgeving! Even verderop aan het strand huur je een zeilboot of kayak of leer je suppen. Tennissen of paardrijden kan binnen een straal van 1 km. Lekker moe en rozig na een actieve vakantiedag? Zelf koken hoeft niet want op de camping kun je terecht voor afhaalmaaltijden.

Wat is Bretagne mooi…De uitzichten over het water en op de Bretonse kust bij La Baie du Kernic betoveren je. Maar blijf niet alleen op de camping! Dwaal door de vertrekken van Château de Kerjean en ontmoet bewoners uit de 16e eeuw. Zij vertellen over hun leven als kasteelheer of knecht. Spannend en leuk voor kinderen! Andere aanrader: de Jardin exotique de Roscofff die zo'n 3000 exotische planten herbergt in de meest weelderige kleuren. Bonus: een panoramisch uitzicht over de baai van Morlaix. De havenstad Roscoff, een half uur van de camping, ademt een Engelse sfeer. Niet gek natuurlijk na eeuwen handel drijven met dit land aan de overkant van het Kanaal. De rijkdom door de handel in linnen, hout, zout en uien, zie je nog steeds terug. Neem de tijd om de overdadig gedecoreerde redershuizen met krullen, waterspuwers en torentjes in de buurt van de Notre Dame de Croatz Batz, te bewonderen. Natuurlijk proef je gelijk de lokale specialiteiten. De traditionele Bretonse crêpes en de net gevangen verse vis, schelp- en schaaldieren. Bretagne is een walhalla voor gastronomen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la baie de kernic

De ligging van "la baie de kernic" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.