Le Ranolien

6
Vacanceselect.com logo

Op een van de mooiste plekken aan de Bretonse kust torent Camping Le Ranolien uit boven zee. Van oorsprong het territorium van piraten en smokkelaars, nu een fantastische vakantiebestemming. De roze granietrotsen van Perros Guirec geven het landschap iets spannends en sprookjesachtigs. De vakwerkplaats Lannion vlakbij en alle Bretonse specialiteiten bevallen je vast en dan hebben het nog niet eens gehad over de faciliteiten op de camping...

Faciliteiten op Camping Le RanolienDe zee en de mooie omgeving alleen al, hebben een weldadige invloed op de gasten van Le Ranolien en als je daar de faciliteiten bijtelt, weet je dat dit een heerlijk ontspannen vakantie wordt.

•Zwembaden zowel binnen als buiten
•Spacentrum
•Fitness, aquarobics en watersporten (vlakbij)
•Bar, snackbar, restaurant en winkel

En speciaal voor de kinderen:

•Waterspeeltuin en súperlange waterglijbaan
•De baby- en kidsclub
•Speeltuin

De omgeving van Camping Le RanolienVoor wandelingen langs de oude Bretonse smokkellaarspaden zit je hier helemaal goed, verdiep je van te voren in de stoere plaatselijke verhalen en je krijgt je kinderen direct mee. Zeker als je vertelt dat jullie onderweg zeehonden gaan zoeken. Wist je trouwens dat je hier het grootste vogelreservaat in Frankrijk vindt? Zin in een stad? Op nog geen 20 autominuten afstand ligt Lannion, in het levendige stadscentrum vind je vakwerkhuizen en leuke winkeltjes met traditionele ambachtsproducten. Lekkerbek? Bezoek dan voor lokale lekkernijen de donderdagmarkt. Goeie conditie? Beklim de 142 granieten traptreden van de Brélévezkerk. Je wordt beloond met een schilderachtig uitzicht. Veel plezier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le ranolien

De ligging van "le ranolien" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.