Les 2 Fontaines

6
Vacanceselect.com logo

Camping Les Deux Fontaines ligt maar 900 meter van zee, vlakbij Kercanic met schilderachtig oude huisjes. Wat is er op deze camping veel te doen! Om een paar dingen te noemen; poedelen in het overdekte of openlucht zwembad, aquagym, massages, balneotherapie en fitness. En de kinderen? Die vermaken zich wel in de kinderclub, tijdens een van de discoavonden of op de kinderboerderij. Krabbetjes vangen of zandkastelen bouwen op een van die fijne strandjes in een mooie baaitje, zoals bij Tahiti-Raguenez, Rospico en Port Manec'h. En… in de omgeving valt ook van alles te ontdekken, zoals steden met vakwerkhuizen, pittoreske dorpjes, gezellige marktjes en een prachtig binnenland met ruige natuur. Geniet van dit stukje Bretagne; op Camping Les Deux Fontaines vind je alle bestanddelen voor een heerlijk ontspannen vakantie voor je hele gezin!

Teveel om op te noemen Terwijl de kinderen van de glijbanen roetsjen en genieten van alle waterpret in een van de 4 zwembaden, kun jij heerlijk ontspannen. Denk aan het bubbelbad, een van de ligbedden langs het zwembad of misschien een massage of beautybehandeling. Een ander, actiever scenario; 's morgens een balletje slaan op de tennisbaan of de golfbaan en 's middags lekker naar het strand. 's Avonds organiseert Camping les Deux Fontaines regelmatig leuke shows en af en toe een gezellige karaoke of quiz. Het restaurant serveert de beroemde Bretonse crêpes en galettes, een feest voor de kinderen! En dan heb je ook nog eens keuze uit afhaalmaaltijden.

Mystiek Bretagne De kust in het zuiden van Bretagne is uniek te noemen. Overal prachtige baaitjes met zandstranden, talloze vissersdorpjes, eilandjes en natuurlijk het verschil tussen eb en vloed. Ga eens naar Port Manec'h, gelegen tussen de zee en de rivier. Hier staan nog pittoreske strandhuisjes gebroederlijk naast prachtige villa's. Wandel langs de vuurtoren en geniet van weidse uitzichten en grillige rotsen langs de kust. Het binnenland van Bretagne is mystieker. Hier komen de legendes van Merlijn de tovenaar, de Graal en andere verhalen vandaan. De Keltische invloeden zijn hier nog heel goed voelbaar. Bijzondere plaatsen met veel historie, een gezellige binnenstad, pleintjes, leuke winkels en mooie parken zijn: Corcarneau, Quimper en Vannes. Het iets verder gelegen Carnac met honderden menhirs is een must om nog meer in het mystieke Bretagne te gaan geloven. Bekijk al die mooie plekken tijdens je vakantie op Camping Les Deux Fontaines!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging les 2 fontaines

De ligging van "les 2 fontaines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.