Domaine de Brehadour

6
Vacanceselect.com logo

Net buiten het gezellige vestingplaatsje Guérande geniet je optimaal van de rust van het platteland op Camping Domaine de Bréhadour. Bovendien bevind je je nog geen kwartier rijden van het bekende strand van La Baule. Zo combineer je strandpret aan de Atlantische Oceaan met cultuur in Guérande, natuur in het Parc de Brière én ontspanning tussen de landerijen. Domaine de Bréhadour is geknipt voor jonge kinderen met ouders die zin hebben in een afwisselende vakantie in de Loire Atlantique. 


Zwemmen, zumba of geitjesOp Domaine de Bréhadour zijn je kinderen úren in de weer in het zwembad en op de waterglijbanen. Een andere topattractie is ongetwijfeld de kinderboerderij waar ze van alles leren over dieren, ze mogen ze verzorgen, vasthouden en aaien. Grote ogen als de geitjes worden gemolken en geitenkaas gemaakt wordt! Maar ook ouders verleggen hun grenzen. Leer de zumba dansen of waag je aan piloxing of stretching. En daarna natuurlijk met z'n allen lekker eten in het campingrestaurant. Laat je maar verwennen deze vakantie!

Natuurpark de BrièreDat je wel goed zit op Domaine de Bréhadour is wel duidelijk. Vlakbij ligt Guérande, een prachtig historisch ommuurd plaatsje, bekend vanwege de zoutwinning. Die zoutvelden horen bij het natuurpark de Brière, een groot moerasgebied (het grootste na de Camargue). Vaar met een boot door de kanalen, het territorium van lepelaars, reigers en kiekendieven. Bekijk ook zeker het gerestaureerde dorpje Kerhinet, op slechts 5 km van Bréhadour. Houd je fototoestel in de aanslag in dit schilderachtig dorpje met lieflijke huizen met rieten daken en veel bloemen. Even toe aan een grote stad? Ga naar Nantes en las een bezoekje aan Les Machines de l'île in. Helemaal in de sfeer van Jules Verne die in Nantes geboren is. Dat wordt een sprookjesachtige vakantie op Domaine de Bréhadour!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de brehadour

De ligging van "domaine de brehadour" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.