L'Atlantique (Fouesnant)

6
Vacanceselect.com logo

Camping L'Atlantique ligt maar 450 meter van een prachtig zandstrand dat van de Pointe de Mousterlin tot Beg Meil loopt. Het strand is te bereiken via een pad door het natuurreservaat van Mousterlin. Leuk zijn de verschillende baaitjes afgewisseld met rotspartijen en kleine intieme strandjes. Het veelzijdige zwemparadijs biedt veel waterplezier. Leuk is ook om eens met de kinderen gezellig midgetgolf te spelen of ze laten uitleven in het overdekte speeltuingedeelte van 600 m² met onder andere luchtkastelen en videospelletjes. Naast het zwemplezier heeft de camping en de omgeving nog veel meer te bieden. In het hoogseizoen worden er heel veel activiteiten georganiseerd en is er bijna elke avond leuke animatie. Op vrijdagmorgen is het altijd leuk om eens de markt van Fouesnant te bezoeken en heerlijke verse groenten en andere benodigdheden voor een gezellige maaltijd te kopen. Vanuit het terrein kan je prachtige wandelingen maken. Geniet van dit stukje Frankrijk in Bretagne


Allerlei activiteiten Bij het zwembad kan je met een tijdschrift of een boek heerlijk ontspannen op een van de ligbedden! Overdag en 's avonds worden verschillende activiteiten georganiseerd. De kinderen kunnen enthousiast tafeltennissen terwijl je geniet van de rust. Leuk is ook eens een heerlijke wandeling langs het strand te maken. Je kan natuurlijk ook eens meedoen met een toernooi jeu de boules. De kinderen vermaken zich in het overdekte speelgedeelte, de kinderclub of 's avonds bij een optreden van bijvoorbeeld een goochelaar of en clown. Genoeg keus tijdens jouw vakantie in dit gedeelte van Zuid-Bretagne!

Smaakpapillen verwennen Bij de boeren in de buurt kan je heerlijke streekproducten kopen om in de loop van de dag te gaan kokkerellen en genieten van de maaltijd op het terras van je stacaravan! Je kan ook lekker gaan eten in het restaurant op de camping of in een van de eetgelegenheden in de buurt. Ga eens een heerlijke crêpe of galette proeven in een van de vele crêperies! Verrukkelijk!

Veel te zien en te ondernemen De streek rondom Fouesnant heeft heel veel te bieden. Een bezoekje aan een Fest Noz is een aanrader. Op affiches in de buurt staan ze wel aangegeven. Dit zijn dorpsfeesten met echte Bretonse muziek waar oud en jong uit de hele omgeving naar toe komt. Eerst wordt er veelal gegeten en daarna veel gedanst. Om nog meer kennis te maken met de Bretonse cultuur kan je ook eens naar een Pardon gaan. Dit is een religieuze optocht met prachtige kostuums en veel folklore. Maar er is nog veel meer te zien in de omgeving van de camping. Aanraders voor tochtjes zijn bijvoorbeeld de archipel van Glénan, hét paradijsje van Bretagne, Bénodet, de beroemde badplaats, Concarneau met de middeleeuwse binnenstad of het levendige stadje Quimper. Leuk is ook eens een ciderboerderij te bezoeken en kennis te maken met de productiemethoden. Genoeg te beleven op en rondom de camping L'Atlantique!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging l'atlantique (fouesnant)

De ligging van "l'atlantique (fouesnant)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.