Spina

6
Vacanceselect.com logo

Zoek je een gezellige camping aan de Adriatische kust met goede faciliteiten? Plus een fijn zandstrand met privégedeelte, parasols en ligstoelen? Kies voor Spina Camping Village! Slechts 600 m naar het strand. Slenter er op je gemak heen of stap in de gratis pendel. Spina Camping Village ligt vlakbij Comacchio en een uurtje van het prachtige Parco del Delta del Po, een beschermd natuurreservaat. Én niet ver van steden als Ferrara en Ravenna. Er valt hier dus aardig wat te ontdekken aan de Adriatische kust!


Voor elk gezinslid wat te belevenWie je ook bent, groot of klein, jong of oud, avonturier of niet, op Spina Camping Village is altijd wel iets leuks te doen. Een extra groot zwembad, met glijbanen van hoog tot laag, het kinderbad met waterstralen en een zwembad voor het serieuzere werk; baantjes trekken. Je kinderen laat je met een gerust hart achter bij de miniclub of het lieve animatieteam, zij maken een feestje van de vakantie! Of een paar uurtjes springen en schommelen in de speeltuin. In het restaurant smullen van de heerlijkste pizza's. En daarna? Neem nog even een afzakkertje bij de avondshow!

Natuur, stad of pretparkWaarom naar dit deel van de Adria? Voor het strand en watersporten uiteraard. Maar ook de Po delta: een fascinerend gebied voor 'birdwatching'. Ook in dit gedeelte van Italië ontkom je niet aan kunst en cultuur. Verken steden als Faenza (keramiek) en Ferrara (muurschilderingen kasteel) en niet te vergeten Ravenna (mozaïeken). Of bekijk het charmante Comacchio, bekend vanwege het bijzondere centrum (Klein Venetië). Een hoogtepunt voor kinderen? Mirabilandia! Een van de grootste pretparken van Italië. Bijzonder uitje? Vissen op een van de vissersboten in Porto Garibaldi. Fijne vakantie op Spina Camping Village!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging spina

De ligging van "spina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.