Domaine de Kermario

6
Vacanceselect.com logo

In een prachtige landelijke omgeving in het zuiden van Bretagne ligt de gemoedelijke Camping Domaine de Kermario. Met stranden op slechts een paar kilometer afstand én ter plaatse zowel een binnenbad als een buitenbad. Goed voorbereid dus op alle weersomstandigheden! Uiteraard is er het nodige te beleven voor de kinderen. Speeltuin, tafeltennis en vele sportmogelijkheden op het multisportterein. In de buurt van de camping kan je ook suppen en kitesurfen. Altijd al eens willen proberen toch!? 


Gaan we vandaag naar het strand of het zwembad?Wat zullen we vandaag eens doen? Naar het strand of het zwembad. Aan jou de keuze! Het strand ligt op 3 km van de camping en in de zwembaden vermaakt het hele gezin zich uren. Je peuter vindt de waterpaddenstoel vast geweldig! Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen leuke activiteiten voor jong en oud. Sportspelletjes, knutselen en thema-avonden. Wat vind jij het leukst?

Charmant Carnac en het prachtige schiereiland Quiberon!De omgeving van Camping Domaine de Kermario is geweldig mooi! Neem je fiets mee om lekker duurzaam de omgeving te verkennen. Start direct naast de camping, want daar staan Menhirs; enorme stenen waarvan het tot op heden een raadsel is hoe ze op hun plaats zijn gezet. Ook het charmante Carnac is bekend vanwege deze talrijke prehistorische monumenten. Op een uur rijden vind je de bezienswaardige stad Quimper. De kathedraal Saint-Corentin uit de 13e en 15e eeuw is één van de meeste volmaakte gotische bouwwerken van Bretagne met gebrandschilderde glasramen. Een dagje volop natuur? Het schiereiland Quiberon is adembenemend mooi! Ruige kusten, uitgestrekte zandstranden, sprookjesachtige dorpjes…..een goede mengeling van natuur en cultuur. Laat je verrassen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging domaine de kermario

De ligging van "domaine de kermario" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.